Jak zrobić pizzę w domu taką jak z pizzerii. Przepis zdradzony przez Szefa...
Wskazówki Pana Krystiana Jóźwiaka, właściciela restauracji Gościniec Sudecki, zawarte w tym video przepisie pozwolą krok po kroku na przygotowanie od podstaw...
s.....o z- #
- #
- #
- #
- #
- 371
- Odpowiedz
Komentarze (371)
najlepsze
Robiona tak samo jak ta na filmie tylko całkiem inaczej...( ͡º ͜ʖ͡º)
@iamsearchingforthetruth: To zapiekanka a nie pizza.
Kulka ciasta do pizzy, która mieści się w domowym piekarniku, powinna ważyć 300-400 gramów. Jeśli ktoś chce super cienką to nawet 250.
W pracy trochę inaczej to obliczałem i robiłem w innej skali, nie chce mi się przeliczać proporcji. Poza tym to nie apteka, trzeba kontrolować co się dzieje i odpowiednio manipulować proporcjami składników (więcej mąki,
Anyway taka cienizne preferuje (sprzed 20 minut)