Jak zrobić pizzę w domu taką jak z pizzerii. Przepis zdradzony przez Szefa...
Wskazówki Pana Krystiana Jóźwiaka, właściciela restauracji Gościniec Sudecki, zawarte w tym video przepisie pozwolą krok po kroku na przygotowanie od podstaw...
s.....o z- #
- #
- #
- #
- #
- 371
- Odpowiedz
Komentarze (371)
najlepsze
-ciasto mi podsycha podczas wyrastania (tj. jak drożdże pracują) i potem mnie wkurza, że jest takie podsechnięte, jak już mam je na blasze wykładać.
-ser - w pizzeriach mają różne takie tłuste żółte, ale z dobrym smakiem. Niby mozzarella, ale mozzarella nie jest tak żółta, ciągle nie
Drogie dzieci, mirky takie oczytane i intligientne, wspaniałe treści widzę na waszych portalach.
Może kiedyś, przy odrobinie szczęścia i otwarcia zamkniętych głów do których trafiają płytkie hasła pokroju 'patriotyzm moja wielka chluba (i raczej jedyna)', 'islam jest fe (a jam jest jedynie prawilny w swych myślach)', czy 'korwin krul' (oszołom
Moim zdaniem wychodzi nawet lepsza niż z pizzerii