Aktywne Wpisy

#primemma jufko jufko jufko, jak się podoba przygoda we ff? Zadowolony jesteś w ktora stronę to poszło? Teraz już trochę nie masz wyboru, żeby się z tego wycofać i musisz zacisnąć zeby I brnąć do przodu, próbując utrzymać się na powierzchni xD
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
Czekaj, przed ff byłeś... ojcem, mężem i angażowałeś się politycznie/społecznie (pominmy wszyscy sama politykę, chodzi o zaangażowanie w sprawy ważne na codzień) więc no, porządny gosc możnaby powiedzieć. Teraz?
Płacisz
źródło: scaled_1000004371
Pobierz
A jakby tak teraz był wyciek danych na wykopie i wyciekłyby notatki, jakie sobie porobiliście o innych użytkownikach hmmmm

Natrafiłem na pewien problem w C# z WPFem. Otóż istnieje pewien ListView który jest podbindowany w XAMLu pod pewną listę List<>. Utworzyłem sobie event handler dla podwójnego kliknięcia w itema, ale... No właśnie. Pomimo że jako parametr do metody handlera został mi przekazany ListViewItem, to nijak nie mogę się dobrać do tego konkretnrgo podbindowanego elementu listy/obiektu. Nie mogę nawet pobrać samych podbindowanych wartości, bo wtedy podbindowałnym sobie chociaż jakieś ID i potem samemu szukał po liście.
Macie jakieś pomysły jak to rozwiązać? :P
Komentarz usunięty przez autora
@Yahoo_: ok podrzucę jak będę w domu już.
T obiekt = (T)(sender as ListViewItem).DataContext;
Czyli rzutowanie na ten typ, ja po prostu robiłem to w zły sposób.