Wpis z mikrobloga

Zrobił się taki syf na #silownia i #mikrokoksy po wakacjach, że przestaję je śledzić. Przydałby się jakiś elitarny siłowniany tag dla ogarniętych mikrokoksów, na którym ludzie nie pisali by co 5 minut pytań 'jak zacząć dietę' albo 'sprawdzcie mi czy taki trening będzie ok', bo jest tu naprawdę kilkanaście osób, które mają solidną wiedzę i mogą się wymieniać doświadczeniami... Mam kogoś łuk? miecz i topór?
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vonsatch: ja nie wiem gdzie się k---a wszyscy podziali. Jeszcze pamiętam jak gdzieś przed czy na wakacjach zaczynaliśmy ten tag tutaj, a teraz każdy gdzieś spieprzył. Ja teraz nie ćwiczę już rok, więc jest śmiesznie, nawet fizjoterapie musiałem przerwać przez problemy natury prywatnej, ale jak wrócę na 2015 to definitywnie będę tutaj częściej pisał i wrzucał jakieś wstawki, filmiki. Szczególnie natury kontuzjowanej : D

Wzywam @Sarza01 @WlasciwosciBetonu power
maze - @Vonsatch: ja nie wiem gdzie się k---a wszyscy podziali. Jeszcze pamiętam jak ...
  • Odpowiedz
@Kid_A: aha i nie podniecanie się treningiem kalistenicznym, który produkuje super-hiper siłę, bo to jest przecież śmiech na sali. Podniecanie się kolegą, który ma małą wagę, niski bf, trochę mięśni ( przede wszystkim widoczny sześciopak! ) i że kalistenika to super droga do wielkiej siły. Ehh, takich głupot się nie da czytać.
  • Odpowiedz
@maze: spoko, rozumiem, śmieszkuje sobie.

generalnie bez możliwości selekcji użytkowników, jest to niemożliwe. Ale dotyczy to każdego tematu - żeby znaleźć wartościowe informacje wśród ton gówna, trzeba się wysilić.
  • Odpowiedz
@pokey: ja myślę, że każdy powinien być zaproszony, kto jest otwarty na wiedzę, dużo czyta i uczy się nowych rzeczy, chce dyskutować i przede wszystkim nie siedzi we własnych dogmatach, bo to jest najgorsze co może być.
  • Odpowiedz