Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +534
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Od dziś wprowadziliśmy nowy cennik na nasze usługi, z tego co się rozeznajemy taka forma cennika jest swego rodzaju rewolucją na rynku serwisów komputerowych.
Dzięki nowemu systemowi wycen, klient może zaoszczędzić nawet kilkaset złotych na jednym zgłoszeniu naprawy.
Przykładowe zgłoszenie klienta:
Wycena według starego cennika:
Wymiana gniazda zasilania 120 PLN
Czyszczenie i konserwacja układu chłodzenia 100 PLN
Instalacja systemu operacyjnego 80 PLN
Łączny koszt usług 300 PLN
Z nowym cennikiem to tylko 79 zł. Oszczędność 221 zł
Co Mireczki myślą o takim rozwiązaniu? Pójdziemy z torbami?
Oczywiście hasło rabatowe "WYKOP" -20% na usługi dla prawilnych Mireczków nadal funkcjonuje.
Trochę tagów:
Bo co dostaję za 79zł? Darmową diagnozę. Trochę #lewackalogika. Graficzny układ cennika zdecydowanie do zmiany bo tak samo jak darmową diagnozę mogliście sobie zrobić darmowe czyszczenie układu chłodzenia bo przecież skoro zapłaciłem już 79 to wszystko co dostanę od was to darmo jest :)
Jestem oburzony. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A na hasło "Mirko" to powinno tak z -21% być