Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
Mirki tak bardzo nie wiem na kogo głosować. Poczytałam programy, debaty i dalej nie wiem.
Berkowicz odpada, po tym co ostatnio odwala Nowa Prawica odwróciłam się od tej partii po 7 latach wierności. Majchrowskiego trzeba odsunąć od władzy, to pewne. Ale wszyscy pozostali kandydaci są tacy sami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@sheenpu:
czytałem program Gibały tylko i brzmi sensownie, Lasota z tego co słyszałem chce ruszyć nową hute i inwestować w przemysł, prawda to ?
Ja na wybory pewnie się nie wybiorę, ale osobiście skłaniałbym się ku Majchrowskiemu.
Co do rozwoju miasta- w ciągu ostatnich 10 lat był on ogromny.
@sheenpu: mi się tam uruchomienie NH wcale nie podoba, jak by mało smogu u nas było :/
@proba1: no tak tylko można to robić z głową, a wydaje mi się że Majchrowski ją stracił.
Dziwię się, że jeszcze nie zleciały się kuce, które by mnie zwyzywały za niechęć do Berkowicza.
Ekonomista i historyk sztuki (czyli to co temu miastu jest potrzebne). Z doświadczeniem w polityce i zarządzaniu. Szkoda, że tacy ludzie najczęściej nie startują do wyższych stołków.
Jak nie Berkowicz to ja bym zagłosował na Gibałę. Miał co prawda neichlubny epizod w partii Palikota, ale to dosyć sensowny gość.
@yamciayamcia: Nie wrzucaj pustej kartki, lepiej zaznacz wszystkie kratki. Jak wrzucisz pustą to ktoś życzliwy z komisji może szybciutko skreślić krzyżyk przy "swoim"