Wpis z mikrobloga

#krakow #wybory

Mirki tak bardzo nie wiem na kogo głosować. Poczytałam programy, debaty i dalej nie wiem.

Berkowicz odpada, po tym co ostatnio odwala Nowa Prawica odwróciłam się od tej partii po 7 latach wierności. Majchrowskiego trzeba odsunąć od władzy, to pewne. Ale wszyscy pozostali kandydaci są tacy sami ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sheenpu: ostatnio zadlużenie spadło, więc nie jest tak źle. Bankructwo miastu nie grozi.

Ja na wybory pewnie się nie wybiorę, ale osobiście skłaniałbym się ku Majchrowskiemu.

Co do rozwoju miasta- w ciągu ostatnich 10 lat był on ogromny.
  • Odpowiedz
@proba1: jeśli rozwojem nazwiemy inwestycje które nas coraz bardziej zadlużają, to rozwijamy się prężnie. Tak samo jak korki są u nas coraz większe. Sama instytucja ZIKITU wymaga mocnej pracy nad nią, bo ich pomysły są coraz bardziej idiotyczne.

@sheenpu: mi się tam uruchomienie NH wcale nie podoba, jak by mało smogu u nas było :/
  • Odpowiedz
@sheenpu: a myślałem że u nas będzie taki drugi Śląsk, tylko bez górników :P a co do jej uruchomienia to właśnie wydawało mi się że Lasota chce uruchomić Hute, ale możliwe że coś pomyliłem :P

@proba1: no tak tylko można to robić z głową, a wydaje mi się że Majchrowski ją stracił.
  • Odpowiedz
@sheenpu: daleko mi do kuca, ale czemu Berkowicz nie? Piszesz, że odwracasz się od KNP po 7 latach - dlaczeg0, co takiego wyczyniają?

Jak nie Berkowicz to ja bym zagłosował na Gibałę. Miał co prawda neichlubny epizod w partii Palikota, ale to dosyć sensowny gość.

@yamciayamcia: Nie wrzucaj pustej kartki, lepiej zaznacz wszystkie kratki. Jak wrzucisz pustą to ktoś życzliwy z komisji może szybciutko skreślić krzyżyk przy "swoim"
  • Odpowiedz