Wpis z mikrobloga

Przypominam, że spotykamy się dziś o 20:30 na naszym wykopowym serwerze TS3. :)

Serwer: ts3.msurma.net

W planach mam dla Was małą niespodziankę. Będziemy się uczyć hiszpańskiego w nieco innym wydaniu. Ale teraz niczego nie zdradzę. ;>

Chcesz dołączyć? Więcej szczegółów tutaj.

*

@mike78, będziesz dzisiaj? Hiszpan niestety nie da dziś rady przybyć. Oczywiście jak nie możesz, to jakoś sobie damy radę też. ;)

Oczywiście gorąco zapraszam osoby, które chcą do nas dołączyć i mi ostatnio dały o tym znać, czyli @SketCh @ExtendedConsciousness i @MWth :)

Zapraszam też @jacekkr i @Przemysl, którzy coś się ostatnio zniechęcili, bo nie było ich na paru lekcjach i wydaje im się, że już są dużo do tyłu. Wracajcie do nas! :)

No i co z osobami, które zapisały się na spamlistę, a nie przychodzą? Wypisać Was, czy jednak pouczycie się z nami hiszpańskiego? Jeśli nie odpowiecie do piątku twierdząco, to usunę Was ze spamlisty. @Maryjanna @pepone @vteq @piternet @sidhellfire @Obi343 @29101611 @kubbach @irish71 @sortris

*

Spamlista: @Maryjanna @jacekkr @pepone @vteq @piternet @sidhellfire @Obi343 @29101611 @kubbach @irish71 @sortris @majlo1985 @Przemysl @mike78 @Famina @SketCh @MWth @ExtendedConsciousness [Chcesz się dodać do/usunąć ze spamlisty? Daj znać.]

#januszejezykow #januszehiszpanskiego #naukajezykow
F.....a - Przypominam, że spotykamy się dziś o 20:30 na naszym wykopowym serwerze TS3...

źródło: comment_AtubE2Ul2wVp3tVGs536yhdiohvkUQFV.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Famina: Nie usuwaj mnie ze spamlisty, bo wpadnę czasem przynajmniej posłuchać hiszpańśkiej gadki. Niestety ostatnio tak mi wypada, że akurat nie mogę być obecnym T_T

Równolegle staram się słówek uczyć we własnym zakresie.
  • Odpowiedz
@irish71: @sidhellfire: Tylko wiecie chłopaki, że systematyczność, to podstawa jeśli chodzi o naukę języka. Trzeba mieć mocne postanowienie i się tego trzymać. A tez nie chcielibyśmy wracać ciągle do podstaw i uczyć ludzi od nowa, bo nie przychodzili na poprzednie lekcje.
  • Odpowiedz