Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
Serwer: ts3.msurma.net
W planach mam dla Was małą niespodziankę. Będziemy się uczyć hiszpańskiego w nieco innym wydaniu. Ale teraz niczego nie zdradzę. ;>
Chcesz dołączyć? Więcej szczegółów tutaj.
*
@mike78, będziesz dzisiaj? Hiszpan niestety nie da dziś rady przybyć. Oczywiście jak nie możesz, to jakoś sobie damy radę też. ;)
Oczywiście gorąco zapraszam osoby, które chcą do nas dołączyć i mi ostatnio dały o tym znać, czyli @SketCh @ExtendedConsciousness i @MWth :)
Zapraszam też @jacekkr i @Przemysl, którzy coś się ostatnio zniechęcili, bo nie było ich na paru lekcjach i wydaje im się, że już są dużo do tyłu. Wracajcie do nas! :)
No i co z osobami, które zapisały się na spamlistę, a nie przychodzą? Wypisać Was, czy jednak pouczycie się z nami hiszpańskiego? Jeśli nie odpowiecie do piątku twierdząco, to usunę Was ze spamlisty. @Maryjanna @pepone @vteq @piternet @sidhellfire @Obi343 @29101611 @kubbach @irish71 @sortris
*
Spamlista: @Maryjanna @jacekkr @pepone @vteq @piternet @sidhellfire @Obi343 @29101611 @kubbach @irish71 @sortris @majlo1985 @Przemysl @mike78 @Famina @SketCh @MWth @ExtendedConsciousness [Chcesz się dodać do/usunąć ze spamlisty? Daj znać.]
#januszejezykow #januszehiszpanskiego #naukajezykow
Równolegle staram się słówek uczyć we własnym zakresie.
@sidhellfire: Nie usuwam w takim razie. Jednak zmobilizuj się bardziej i wpadnij czasem do nas chociaż na godzinkę. :)