Aktywne Wpisy
Sh3rI0ck +2
Jaka polecacie maszynkę do golenia z wymiennymi końcówkami, do twarzy i miejsc intymnych (będą dwie (co by ograniczyć głupie wpisy)). Ostatnio kupiłem Shav i największe gowno jakiego używałem. Znacie coś co kroi na zero bez podrażnień?
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
#kosmetyki #niebieskiepaski #medycyna
grzypAtomowy +292
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Pykam sobie w tropico 4 i nie dosc, ze moja spolecznosc nie chce sie uczyc, same polglowki to jeszcze 4 elektrownie nie chca uciagnac malego miasta (ok 220MW)
Jeszcze pytanie, czy jak stawiam farmy bezposrednio obok siebie to czy ich wydajnosc spada?
Komentarz usunięty przez autora
mam atomowa, ale mam embargo na uran i nie moge go kupic;p
to wpływu
mam w rzadku 6 farm i wlasnie sie zastanawialem czy ma to jakis wplyw. jak postawilem ranczo to juz byly krzyki, ze miejsca nie ma na produkcje jak obok postawilem cos innego;p
Tak zapytam jeszcze, mozna gdzies sprawdzic, ile czego produkuje i jak tymi zasobami rozporzadzam ?
Gdzie ta elektrownia stoi ? Blisko miasta? Poprowadziłeś prąd przez stacje przekaźnikowe ?
a tym czasem na prawie 1k obywateli ponad polowa nie widziala nawet podstawowki
co do elektrowni to mam juz na baterie sloneczne wiec produkuje na stale 400MW:P takze problemu juz nie ma.
(chociaz przyznam, ze na tym etapie gry to juz nie ma na co kasy wydawac, uzbierac 1kk kasy to kwestia 5 minut gry)