Jutro pojawi się kolejny preview androida lollipop dla #nexus5 tym razem powinien mieć 99% wersji finalnej z racji tego że wersja finalna będzie za 2-3 tygodnie. Więc jakąś godzinkę po wydaniu na XDA będzie już flashowalna paczka zip :) wgram na multi co by ewentualnie wrócić szybko do 4.4.4 jak co.
Jakby ktoś chciał dostać info czy na jutrzejszym preview da się normalnie użytkować to zawolam plusujacych do następnego wpisu który dodam po 48h używania wersji preview.
@Wirtuoz: nigdy nie mialem tak dobrego telefonu, zeby doczekac sie dla niego update, takze pytam sie ciebie, bo chyba ogarniasz temat. Ile trzeba czekac, np. mam xperie z2 i ile potrwa, póki producent wyda lollipopa na moj telefon? bo czysty android to wiadomka na nexusa wyjdzie od razu, ale my na sony mamy nakladki i inny bullshit :v
@botanicFTS: około 90 dni od udostępniania kodu źródłowego przez google(mają to zrobić w ciągu kilku najbliższych dni) czyli okolice stycznia najszybciej
@Wirtuoz: ja p------------------------------------e a ja sobie wmawialem - noo nie bede nic grzebal przy telefonie bo zaraz nowy andek a tu taki c--j xD xperia taka nudna (╥﹏╥)
Jakby ktoś chciał dostać info czy na jutrzejszym preview da się normalnie użytkować to zawolam plusujacych do następnego wpisu który dodam po 48h używania wersji preview.
#android #nexus4 #lollipop
źródło: comment_t3hSIuL6dd9mfHXkrdRRqA8alASMZz85.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
http://blogs.sonymobile.com/2014/10/16/were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=were-bringing-android-5-0-lollipop-to-the-entire-xperia-z-series