Aktywne Wpisy
Cancermoon +277
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
Anty_Chryst +2
Jakiś frajer nalepił mi karnego #!$%@? za złe parkowanie, a ja tylko stanąłem tak, żeby się zrównać z innym samochodem, który źle stał.
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
Po wyjściu wiedziałem, że źle stanąłem ale nie będę odpalał samochodu i poprawiał, jak idę na 5 minut do Lidla
No i teraz moje pytanie czy jak pójdę na policję albo straż miejską to oni coś z tym zrobią? Kamery są idealnie bo to parking lidla
Normalnie bym odpuścił
1500 zł
ah, no i 300 zł czynszu
no i oczywiście 150 zł media
proszę doliczyć jeszcze 30 zł za wywóz śmieci.
No #!$%@?.
#oswiadczenie
Umawiałem się na wizytę, dochodzi do pisania kwitów, a gość mi mówi, że taka cena tylko przez pierwszy miesiąc. ʕ•ᴥ•ʔ
@kaskaderMike: praktyki zaczerpnięte rodem z ogłoszeń polskich operatorów telekom. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@natjes:
Niektórzy chyba myślą, że cenę wynajmu należy przeliczać na metry kwadratowe. Jak ktoś ma pokój 20 metrów, to chciałby najchętniej upakować tam 3 osoby po 600 zł, bo "taki duży pokój". Dla mnie pokój to pokój, nie ma większego znaczenia, czy ma 12 czy 20 metrów i nie mam zamiaru płacić za ten drugi dwa razy więcej. Ważniejszy od metrażu jest standard, lokalizacja i ilość osób w mieszkaniu.