Aktywne Wpisy
aei9077 +510
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +132
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz

http://news.dice.com/2014/10/09/5-programming-languages-marked-for-death/
#it #programowanie
@ozzie: Dobre (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dodatkowo istnieje FreePascal, dostępny niemal na każdą platformę, w którym do niedawna można
@kolakao: Git, tylko szkoda, że praktycznie nikt tego nie robi. Na OSX się pisze (poza C++ i Javą) w Objective-C i Swifcie, Na androida się pisze w Javie, no i co odważniejsi w C++
@aseeon: Praktycznie nikt tego nie robi bo to zupełnie nowa możliwość
Są języki i IDE w których możesz pisać na każdym systemie, Java jest tutaj całkiem niezłym przykładem.
Piszesz o klonach Visual Studio, co ma się tak do rozmowy o śmierci języków, jak długość włosów stróża do koloru okien w
tu sie nie ma co sprzeczac
srodowisko xe7 - 1000 euro - drozej nic VS
pracuj,pl - ilosc ofert pracy na polske ~3-5
Ilość kodu biznesowego w C++, Javie i COBOL-lu zapewne jest większa niż tego w Delphi. Nie twierdzę, że Delphi jest popularne, że rośnie w siłę. Wręcz przeciwnie- to jest język/IDE od lat niszowy, ale w tej niszy sobie żyje i się rozwija nadal. Jest za dobre, żeby umrzeć, ale jednak za
@kolakao: Ależ oczywiście, że można. Jeżeli programistów nie przybywa, to język umiera. Naturalna kolej rzeczy.