Wpis z mikrobloga

Od kilku miesięcy chciałem mieć z nią sexy. Wypierała się, mówiła nie nigdy! Nie chcę. Przyszła na p--o i zasnęła. Rozkminiłem blokadę telefonu i przeczytałem, że ma faceta z którym się ciągle kłóci. Nawet nie wiedziałem, że z kimś jest. Dotarłem do momentu w którym sms od niej brzmiał mniej więcej tak: Ja potrzebuje faceta a nie cioty, ja chce sexu. Koleś #przegryw miał chętna laskę, i nic z tym nie zrobił. W smsie do mamy przeczytałem że nie robiła nic od prawie roku, ostatni raz ze mną w styczniu. Obudziłem ją i nie pytając o zgodę zrobiłem co trzeba.

Od 4 dni mam coraz więcej jej rzeczy w domu, chodzi tylko do pracy i wraca do mnie. Tak więc mirasy jak widać #logikarozowychpaskow jest dosyć pokrętna, ale stare przysłowie jest jak najbardziej na czasie "baba bez bolca dostaje p-------a" mimo wszystko dalej zostaje w #tfwnogf i frendzone, i nawet mi to pasuje. Żal mi tego kolesia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oniee: Wystarczy spojrzeć na stare panny i od razu widać, że baba bez bolca i tak dalej.

Nawet po naszych dziewczynach to widać.

Zła, wściekła i krzycząca. Później dobry s--s i tylko uśmiech na jej twarzy figuruje :)
  • Odpowiedz