Aktywne Wpisy
14latnawykopie +69
Właśnie powiedziałem dziewczynie, że idę do kolegów, a ona się wypieła i pyta czy na pewno. No i zostałem ( ͡º ͜ʖ͡º) #zwiazki #rozowepaski
dddobranoc +15
Kochani niestety - przyjaźń Geja z Zębem dobiegła końca. Dziś się rozstali.
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Nie wiadomo dokładnie o co chodzi, musimy czekać chyba na film a'la Chorwacja,
ale dziś rano Fałszywy Lider Sprzedaży z Decathlonu wziął naszego Policjanta na spacer i oznajmił mu,
że wyrusza nagle w dalszą podróż. Policjant powiedział, że nie da rady i Janek podobno tylko wszedł do policyjnego kampera,
zabrał swój klej którym dzień wcześniej kleił kibel Policjantowi i odjechał.
Ciekawe o co poszło, czy
Drogie mirki, możecie poradzić mi jakieś słuchawki?
Interesują mnie takie o konstrukcji otwartej, nauszne, portable do 200 cebulionów.
Do tej pory miałem sehnki px100II - dobra solidna konstrukcja jednak trochę zamulały basem - słaba góra;
porta pro - j.w. ale jeszcze gorzej pod względem dźwięku;
oraz ostatnio jays-v-jays - no i tutaj brzmienie doskonałe jeśli chodzi o sprzęt w tej kategorii cenowej jednak są strasznie delikatne i ostatnio dodatkowo zepsuł się kabelek (przerywa dźwięk argh!)
Najlepiej nabyłbym w takim razie dźwiękowo coś podobnego do jaysów ale solidniejsze. Pomożecie?
PX - No cóż, tak to bywa, jak są cieniutkie kabelki. Na 99% to właśnie kabelek się przerwał, a sam przetwornik jest w porządku. :) Można to naprawić poprzez zamontowanie nowego kabelka.
AKG - to bierz, jak wybierzesz wysyłkę przez paczkomat (która jest notabene gratis) to zaraz je wrzucę i jeszcze przed weekendem będą u Ciebie.
K 420 - nie są złe.
K 518 i ich zamkniętość w obliczu wymaganej otwartości - moja wtopa. Moja bardzo wielka wtopa.