Wpis z mikrobloga

#sluchawki #muzyka #muzykaelektroniczna #sluchajzwykopem

Drogie mirki, możecie poradzić mi jakieś słuchawki?

Interesują mnie takie o konstrukcji otwartej, nauszne, portable do 200 cebulionów.

Do tej pory miałem sehnki px100II - dobra solidna konstrukcja jednak trochę zamulały basem - słaba góra;

porta pro - j.w. ale jeszcze gorzej pod względem dźwięku;

oraz ostatnio jays-v-jays - no i tutaj brzmienie doskonałe jeśli chodzi o sprzęt w tej kategorii cenowej jednak są strasznie delikatne i ostatnio dodatkowo zepsuł się kabelek (przerywa dźwięk argh!)

Najlepiej nabyłbym w takim razie dźwiękowo coś podobnego do jaysów ale solidniejsze. Pomożecie?
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ukruszonykubek:

PX - No cóż, tak to bywa, jak są cieniutkie kabelki. Na 99% to właśnie kabelek się przerwał, a sam przetwornik jest w porządku. :) Można to naprawić poprzez zamontowanie nowego kabelka.

AKG - to bierz, jak wybierzesz wysyłkę przez paczkomat (która jest notabene gratis) to zaraz je wrzucę i jeszcze przed weekendem będą u Ciebie.
  • Odpowiedz
@Jurigag: wyglądają jakby miały stanowić konkurencję dla beats - słuchawek u których płaci się głównie za markę bo na pewno nie za jakość dźwięku. Lepiej grają? No ale na pewno rozważę, dzięki :)
  • Odpowiedz