Wpis z mikrobloga

To uczucie, gdy marszałek stulejarskiej armi został porwany przez złego czarnoksiężnika, a wrót do jego celi pilnuje #rozowypasek 10/10. Marszałek tak bardzo #!$%@?, a stulejarscy komandosi też tak bardzo #!$%@? xD Żałuję trochę, bo spoko ziomeczki byli ci stulejarze, a feelsy #!$%@?ły ich przypadkiem, bo rzadko ładna dziewczyna jest strażnikiem xD Śmiecham, bo stuleja płacze, a ja rucham #rozowypasek 7/10 za ścianą i przeglądam mirko na nocnym, a rodzice ich pocieszają że też znajdą sobie dziewczyny, a ja se siedzę za ścianą i #!$%@? jestem śmieszkiem poza kontrolą, wygrywem zawadiakom, sex maskotką mojej dziewczyny i strażnikiem mirkowego ogniska. Siedzę za ścianą i #!$%@? jestem w innym świecie, problemy z feelsami są tam, a ja tu jestem i mam też bokserki Calvin Klein zajebiście obcisłe ,a #rozowypasek nie ma koszulki i majtek i się do mnie uśmiecha, w szafce mam Różowe Carlo Rossi i durexy xD

#heheszki #humorobrazkowy #coolstory #pasta #miud #wygryw #stulejacontent #przegryw #tfwnogf #feels #mojemirkotakiepiekne
źródło: comment_dd4swkKOQ6BcJ00kUC6a78FCgttdgEaq.jpg
  • 5