Aktywne Wpisy

farmaceut +161

laventel +8
Dajcie przyklady jakichś dań, które są takie "pełne" w smaku. Tak, że czuć przekrój różnych smaków albo jakies dwa składniki czy więcej sie super komponują ze sobą. Nie wiem jak to do konca wytlumaczyc xD ale przykladem jest tikka masala, jest ostre ale nie jedynie tak chamsko ostre jak papryczka chilli, tylko tez tak głębiej ostre jak imbir, jest kremowe, mocno doprawione, razem z chlebkiem naan i takim sosikiem co do tego
#pytaniedoeksperta #pytanie
też mnie to strasznie mierzi
petla się zaciska
ludzie przestali się buntować, rządzący mają większą władzę niż kiedykolwiek i oto efekt
Wielka przyszłość Europy
Europa zjada własny ogon
?
ale takie pomysły są poruszane więc coś jest na rzeczy
Strasznie jesteś odklejony od rzeczywistości ale to mnie rozbawiło najbardziej
W swoim zyciu zjadles nie jedna rzecz w ktorej byl czerwony barwnik, ktory sie robi zazwyczaj właśnie z owadów.
Tylko poprostu o tym nie wiesz to Ci cale zycie nie przedzkadzalo, ze #!$%@? robaki.
jestem ciekaw kiedy zakażą zakazów
@PIAN--A_A--KTYWNA: Komunizm się odradza.
@PIAN--A_A--KTYWNA: co w tym złego?
NWO metodą salami. wszystko w ramach zrównoważonego rozwoju kosztem obywatela nigdy rządu czy dużych korpo
@Ranger: Utrata wolnosci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
https://wykop.pl/link/6985421/mieszkancy-oxfordu-walcza-o-swoja-wolnosc
@zzbkk: Dokladnie tak.
https://www.foxnews.com/politics/eco-group-slams-davos-summit-global-elite-arrive-private-jets-talk-climate-policy
Pierwsza linijka na wiki wyjaśnia jednoznacznie tę koncepcje:
Po co mieszać w to Oxford, który nijak pasuje do tej
ale termometry rtęciowe to akurat są zajebiste w porównaniu do tego co teraz sprzedają w aptekach.
@Multiwitamina-_: aż dziwne, że istniejące prawodawstwo i podatki w Polsce ludzi tak nie mierżą, jak rozważania nad rzekomym NAKAZEM jedzenia robaków xD
@Marty_Mcfly87 zawołaj mnie jak jzu bedzie ta "wieczna władza" xD
@PIAN--A_A--KTYWNA: Pomijając #!$%@? 100 niepowiązanych ze sobą rzeczy z których część jest mega spoko (np. robaki to super opcja dla wegetarian (inb4 tak wiem, ale chodzi o cierpienie zwierząt 'bardziej świadomych')) to jak może komuś doskwierać fakt, że planowanie przestrzenne próbuje abyś nie dostawał hemoroidów od siedzenia w korkach?
@PIAN--A_A--KTYWNA: ile już zjadłeś pod przymusem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
BTW nic z tego co wymieniłeś nie ma miejsca w Polsce.
@Multiwitamina-_: to przypomnij sobie ile było zakazów przed 1989
https://wykop.pl/link/6985421/mieszkancy-oxfordu-walcza-o-swoja-wolnosc
Totalna bzdura. Było wyjaśniane o co chodzi miliard razy. Nawet władze Oxfordu wydały oficjalne oświadczenie w tej sprawie, ale ludzie i tak wolą czerpać "mądrości" życiowe z fejkowych filmików na tiktoku.
jak się obudzisz z ręką w tym głównie to wspomnisz post XD
Cytat z oficjalnego oswiadczenia podanego przez Ciebie. Dostaniesz mandat jak przejedziesz przez bramki w okreslonych godzinach i nie masz pozwolenia
@Smol_PP:
@zbaszynek: Nie każda zmiana jest na lepsze. Kontrola PIS nad kontami firmowymi i prywatnymi bez nakazu i bez ograniczeń to jakieś ułatwienie, ale głównie dla rządu, zaś dla obywatela to regres praw obywatelskich.