Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +132
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
#heheszki
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo zapisanie go za młodu do szkółki muzycznej? Albo idąc dalej tworzyć spotkanie z przyjaciółkami w których też są dzieci?
Komentarz usunięty przez moderatora
@atrapa: ????
Opowiem Wam historię z życia wziętą. Mój szwagier jest zagorzałym katolikiem, wręcz fanatykiem. Jakby go tak porównać kilka lat wstecz to religia przewróciła mu myślenie w taki sposób, że to było nieznośne. To takie coś, jakbyście połączyli napastliwość wegetarian z wiarą. Pomijając to, obydwie siostrzenice poszły do komunii, podostawały prezenty, ale już na samym początku się od tego odpędziły. Żadne z nich nie chciały chodzić kompletnie do kościoła, nawet po
@japer: Standardowe zagranie "wierzącego". Od takich osób to się najlepiej odciąć, bo ratunku nie ma. Gorzej z dziećmi, ale i one kiedyś się odetną jak nie są podatne na indoktrynację.
Komentarz usunięty przez autora
@atrapa: masz mój plus, ja tez nie chrzciłem chłopaków.. pomimo tego ze cała rodzinka byłej katoliki, ale ja powiedziałem. nie.. beda chcieli to sami wybiora wiare.