Wpis z mikrobloga

Stało się, po wielkich bojach i przebojach w końcu udało się - otwieram klub :) Oczywiście jestem jednym z trybików, które się do tego przyczyniły ale do rzeczy - w piątek widzę wszystkich na otwarciu :) Nie jest to zwykłe otwarcie i nie będzie tak jak zapowiadałem tańszego piwa dla wykopków bowiem każdy może przynieść własne alko :) Aha - wjazd jest płatny 10 zł dla studentów, 15 dla reszty świata, ale wykopki choćby nie studenci też mają 10 zł :) Wystarczy przynieść karteczkę z napisanym/wydrukowanym: twój_nick@tylkomirko :)

Link do wydarzenia na fb: https://www.facebook.com/events/494354964001106/?ref_newsfeed_story_type=regular&source=1

Wołam zainteresowanych: @asterix61 : @cup12552: @Sienaq: @jnk21: @emio: @Skowyrny

I spamuję tagami: #wroclaw #wroclawskiewykoppiwo
  • 19
@Kiubi: nie, faktycznie mogłem na mirko też napisać - Grawitacja otwiera się w nowym miejscu - ten sam budynek, inny lokal, wejście to samo co carrefour - do marketu w lewo, grawi na wprost
@dzikiburek: Pamiętam tam kiedyś, chyba konkurencja krany odkręcała i zostawiała, aby zalewało całą toaletę. Lokal był w sumie całkiem fajny, ale coś stęchlizną śmierdziało i alkohol był marny. Liczę, że będzie tylko lepiej. Powodzenia życzę!