Wpis z mikrobloga

@nom_om: na torze ogolnie jest drogo cokolwiek zamawiac, ale akurat lsd to wyjatek i mowie o jego zamawianiu tylko dlatego, ze jest to jeden z niewielu narkotykow, ktorego nie moga wyczuc psy, poniewaz nie ma zapachu i jest bardzo latwy do schowania ze wzgledu na male rozmiary. Jak ja kupowałem to wyszło 50zł za karton 225ug czyli 25zl za 112,5 (normalna, srednia dawka). Wyslane bylo listem i przesylka z Niemiec. Z
@nom_om: bo wiekszosc ich nie daje. Moge dodac, ze jak masz #!$%@? na punkcie bezpieczenstwa (zaznaczam, ze moim zdaniem to zbedne) mozesz uzyc sharedcoin.com do wyprania bitcoinow (to kosztuje z 3-5zl) przez przelaniem ich na portfel. Sa tez inne pralnie bitcoin, niektore dzialaja pod torem, ale ja sam uzywalem zawsze tamtej. Do zaszyfrowania wiadomosci z twoim adresem, ktory wyslesz sprzedawcy uzyj http://sms4tor3vcr2geip.onion/ - najprostsza metoda. Jesli wyslesz bez szyfrowania to odrzuca
@malodobry: napisalem caly poradnik jak to zrobic a ty jeszcze psioczysz, ze ci nie wyloze na tacy podstaw uzywania komputera, pozdro

@nom_om: uzyj sms tor, pgp sie uzywa do wyslania adresu, ale sms tor robi to samo bez zadnego #!$%@?. To sa 2 formy, ktore akceptuja sprzedawcy. Z PGP jest duzo wiecej #!$%@?. Na sms tor tylko wpisujesz wiadomosc i generujesz link, po tym jak wejdzie na niego 1 osoba
@nom_om:

Na ulicy cena za LSD to okolo 25, ale to tez zalezy czy trafisz na prawdziwe robione ze sporyszu, w co watpie, jedna dawka grzybow to okolo 20, wysuszonych okolo 40-50 swiezych 10 mniej.

Jesli masz kontakty to jednak polecam ulice, mniej stresow i problemow, jesli nie to pkatki ci wyjasnil.

@FriQ:

Na krowiej kupie to sobie mozesz w domu hodowac, outdoory rosna najczesciej na polankach blisko lasow brzizowych.
@Stonis: Na ulicy w Polsce nie kupisz LSD tylko NBOMe. Znacznie tańsze, podobne w działaniu do LSD i legalne. Brałem B-NBOMe 25 czy jaki był ten wzór, 1mg i różnica nie jest duża, wg. mnie więcej wizuali i mniej "duchowe" przezycie w porownaniu z LSD. Bardzo przyjemny afterglow na drugi dzien