Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +241
U mnie w domu się zawsze jadło majonez Winiary i myślałem, że ludzie sobie robią jaja z tym, że Kielecki smakuje jak ocet, lub przynajmniej przesadzają, bo gdzie bym nie jadł jakiegoś majonezu poza domem w burgerach czy w sałatkach to zawsze smakował tak samo. Pierwszy raz zjadłem kielecki jakoś rok temu i muszę przyznać, że ludzie nie przesadzają ani trochę xD
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można
To gówno smakuje i #!$%@? octem. Nie wiem jak można

erebeuzet +40
Rozowa robi dzis imprezę urodzinową dla kolezanek. Ja ide z dziecmi w #!$%@? na noc. Jako alkoholikowi po odstawieniu widok ten spowodował u mnie mdłości.
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm
#!$%@? jak ja moglem lac w siebie to ochydne gowno?
#alkoholizm

#narkotykizawszespoko #grzyby
@nom_om: uzyj sms tor, pgp sie uzywa do wyslania adresu, ale sms tor robi to samo bez zadnego #!$%@?. To sa 2 formy, ktore akceptuja sprzedawcy. Z PGP jest duzo wiecej #!$%@?. Na sms tor tylko wpisujesz wiadomosc i generujesz link, po tym jak wejdzie na niego 1 osoba
Komentarz usunięty przez autora
Na ulicy cena za LSD to okolo 25, ale to tez zalezy czy trafisz na prawdziwe robione ze sporyszu, w co watpie, jedna dawka grzybow to okolo 20, wysuszonych okolo 40-50 swiezych 10 mniej.
Jesli masz kontakty to jednak polecam ulice, mniej stresow i problemow, jesli nie to pkatki ci wyjasnil.
@FriQ:
Na krowiej kupie to sobie mozesz w domu hodowac, outdoory rosna najczesciej na polankach blisko lasow brzizowych.
Kupisz, ja mialem kontakt, nawet mi sporysz zostal.
Ale nawet jeśli byś zjadł to nic by się nie stało, gdyż prawie wszystkie łysiczkopodobne są nietrujące.