Aktywne Wpisy

14latnawykopie +42
Z ostatnich 3 zatrudnionych barmanów/barmanek jeden okazal się złodziejem, jeden alkoholikiem, a jedna n--------a. Czy jestem zdziwiony? Nie. Czy będzie lepiej na rynku pracy? Nie. Ogólnie gastronomia to patologia, praca za najniższą krajową, więc nie ma co za dużo oczekiwać. #pracbaza

SzubiDubiDu +18
ANKIETA: Jest korek drogowy na pasie do jazdy prosto. Ty skręcasz w bok ale twój pas zaczyna się za kilka metrów. Czy odważysz się wykonać taki manewr?
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
#motoryzacja #prawojazdy #polskiedrogi
źródło: test
Pobierz

#windows10
Komentarz usunięty przez autora
Gdy w Eksploratorze Windows miałeś aktywne okno z zawartością folderu (wcześniej coś klikałeś w nim) to mogłeś je rolować kółkiem, niezależenie gdzie był kursor myszy. A to okno z lewej, gdzie jest OneDrive, moje dokumenty etc nie scrolowało się nawet, gdy najechałeś na nie kursorem, musiałeś tam kliknąć i dopiero działało. Teraz scroluje się ta część aplikacji, która jest aktualnie pod kursorem.
W sumie nie wiem skąd ta radość, ja szczerze mówiąc wolałbym przewijanie po staremu, ale nie chce mi się szukać
Komentarz usunięty przez autora
Ja wolę po staremu ;p
To też pozwalało na scrollowanie pod kursorem: https://code.google.com/p/altdrag/
@Kaethax: a gdzie to się włącza w 7? :P