Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +362
bibi__ +149
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Ja 22, moj rozowy pasek 18, razem od 1,5 roku. Zero dłuższych kłótni, większych stresów, sielanka, gdyby nie jej fajki. Ale ostatnio sobie porozmawialiśmy dość poważnie, po tym jak uslyszalem ze w sumie moglbym sie jej już oswiadczyc, i wyszedł mały kwas.
Bo generalnie ja wiedziałem że ona nie lubi dzieci, ale nie wiedziałem, że aż tak - stwierdziła, że nigdy nie będzie chciała mieć rodziny i to już jest ostateczne i nieodwołalne (a wiadomo, że ja bym chciał, jak już będzie stabilnie finansowo itd).
Mirasy, to ja mam czekać i mieć nadzieję, że ją jednak kiedyś przekonam, czy nie ma to sensu, skoro decyzja jest ostateczna?
i ma pretensje, że się jej nie oświadczyłeś jeszcze, chociaż powiedziała, że nie chce dzieci ani rodziny?
nad czym Ty się zastanawiasz tak właściwie? :v
@Arxas: czyli tak za 5-8 lat. tylko wtedy tez bede chcial miec dzieciaka, a nei wiem czy jej sie odmieni/
oświadczaj się, powodzenia i daj relację na mirko jak poszło ;)
@mooody: zraniłeś me uczucia
@Solitary_Man: na początku trochę #heheszki ale widzę że nie jest tak źle, przepraszam :(
Dzięki za rady Mirki, poczekamy :)
@mooody: