Mirki, zwracam się do was z pytaniem i prośbą o pomoc.
Szukam golarki elektrycznej do twarzy, dobrej i taniej ( #januszebiznesu ), do dość wrażliwej skóry (zawsze, jak goliłem się maszynką zwykłą, to była podrażniona i wywalało mi takie białe krostki). Budżet tak do 150zł powiedzmy, chyba, że w tym przedziale cenowym nic porządnego się nie znajdzie, nie chciałbym wymieniać jej za rok, czy dwa. Pomożecie?
@SirSith: ja bym polecał golarkę foliową. W moim przypadku sprawdza się lepiej niż głowicowa. Jednak koszt to około 250 zł za taką która już goli a nie ciąga za kłaki.
@szwajc124: Miałem wrażenie, że foliowych używają stare Janusze, którzy dostali od Grażyn 50 lat temu. I przede wszystkim głowicowe miałem za dokładniejsze. Widać myliłem się, doczytam jeszcze o tym.
Jak się zastanawiasz pomiędzy głowicami a folią, to zdecydowanie bierz głowice. Z doświadczenia wiem, że 3 głowice lepiej się sprawdzą. Z tańszych, ale dobrych modeli możesz wziąć np. to http://www.ceneo.pl/17931489 chyba, że jednak możesz wydać trochę więcej, to weź sobie Aquatoucha do golenia na mokro i sucho.
Szukam golarki elektrycznej do twarzy, dobrej i taniej ( #januszebiznesu ), do dość wrażliwej skóry (zawsze, jak goliłem się maszynką zwykłą, to była podrażniona i wywalało mi takie białe krostki). Budżet tak do 150zł powiedzmy, chyba, że w tym przedziale cenowym nic porządnego się nie znajdzie, nie chciałbym wymieniać jej za rok, czy dwa. Pomożecie?
#kiciochpyta #broda #golenie #niebieskiepaski też wołam #agd #pomocy #wiecejtagowniepamietamalezawszystkiezaluje
Nie wiem czy 150 styknie 200 raczej
Ja wole zwykle
Ewentualnie na to, co tu piszą?