Wpis z mikrobloga

@Sertyni: Pewnie dlatego, że azubu jest mało popularne (w porównaniu z twitchem) mimo że mają aktualnie dużo prosów streamujących tam. (skt, samsungi, fnatic, roccat, curse)

Gdyby chciał, na pewno nie miałby problemów ze znalezieniem choćby NA teamu.

Curse aktualnie poszukuje ad. ;p

Jestem też jednak świadom faktu, że prawdopodobnie Rekkles nie odejdzie z fnatic póki nie zdarzy się jakaś rozsypka typu sytuacja z Gambit.
  • Odpowiedz
@confused: nie wiem na pewno, ale podejrzewam że skoro fnatic czekało tak długo na rekklesa aż osiągnie odpowiedni wiek do gry w lcs, to pewnie się też jakoś zabezpieczyli i kazali mu podpisać lojalke, żeby nie mógł odejść gdzieś indziej. Inaczej prawie na pewno by przeszedł chociażby do TSM czy C9 gdzie zwyczajnie by lepiej zarabiał.
  • Odpowiedz
@adek_sggw: Mysle, ze transfer do C9 raczej niemozliwy ze wzgledu na to, ze oni graja tym samym skladem caly czas no i Sneaky to tez kawal dobrego s-------a :D Jesli chodzi o TSM to wydaje mi sie, ze oni wszyscy uwielbiaja swojego WildTurtle, wiec sytuacja taka sama. Patrzac obiektywnie, DIG nigdy nie wyrzuci imaqtpie, Vasili to kawal s-------a, Altec to kawal porzadnego s-------a i jedynie szansa na zatrudnienie bylaby w
  • Odpowiedz