Wpis z mikrobloga

#perfumy

Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do mnie wczoraj powiedziała na dworze jak szliśmy kawałek razem "ty tak ładnie pachniesz, ale zresztą zawsze ładnie pachniesz, się tak przyjemnie przy tobie siedzi, ty jakieś prawdziwe zapachy masz bo to mocno czuć"

A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej kultury, może naprawdę za każdym razem jak myślałem że perfumy na mnie trzymają 30 minut to tak naprawdę wszyscy to czuli cały dzień XD
KjatanSveisson - #perfumy 

Pani z biurka obok (bardzo miła kobieta około 50 xd) do m...

źródło: IMG_20250315_115300

Pobierz
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KjatanSveisson: Boisik borzy ( ͡° ͜ʖ ͡°) najczęściej dostaję komplementy właśnie za Bois Imperial i Megamare. W Polsce rzadko się zdarza, w UK dużo częściej i pytają o zapachy ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson: Ale wiesz że te komplementy o których słyszysz na youtubie od odklejenców typu Jerremy albo Erica to są ich wymysły. Ogólnie ludzie używający perfum niech giną bo ja mam czuły węch i każdą biurwe co wlewa na siebie Aqua di Gio, Dior Sauvage albo inny mainstreamowy smierdziel szczerze nienawidze. Polecam wątek na reddit eaudejerks
  • Odpowiedz
  • 2
@salvador94 ultra, chociaż mówią czasami że pachnie jak maggi, ja tam nic takiego nie czuję ( ͡° ͜ʖ ͡°) z takich morskich sztosów to jeszcze polecam spojrzeć na morską serię od Lorenz Pazzaglia
  • Odpowiedz
@KjatanSveisson

A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludzie musieli czuć moje perfumy ale nikt nic nie mówi bo w Polsce nie ma takiej kultury

Dlatego brakuje mi s------a picrel, bo wiele razy zniszczył tę kulturę.

Akurat w ten dzień komplementu no to oczywiście że Bois Imperial XD

No jemu też się zdarzyło. Pan taksówkarz odwożący nas z wesela pytał żony co to za perfumy, bo piękne i kupiłby
van-der-staas - @KjatanSveisson 
A to oznacza że te wszystkie miesiące w robocie ludz...

źródło: temp_file2238504195242952017

Pobierz
  • Odpowiedz