Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Stieg Larsson - Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet.
#apple #ksiazki #wtf
@bocznica: No, rzeczywiście. Wykopki mają ból d--y o to, że ktoś reklamuje laptopa, który miał swoją premierę w 2003 roku. Jak książka pojawiła się pierwszy raz w polskim wydaniu, to ten sprzęt miał 5 lat. Reklama w c--j, sranie ogniem tak mocno.
Weź usuń konto.
Larsson IMHO nie był mistrzem "słowa", jego książki czyta się ze względu na wydarzenia w nich zawarte, nie słowną ekwilibrystykę, czy nawet wartkie dialogi. Po prostu jeśli ktoś się wciągnie to chce wiedzieć "co stanie się dalej". Nie zacytujesz raczej Larssona, opisy są raczej suche jak wiór - gdybym miał mówić o tej książce, to raczej skupiałbym
Słyszałem o tych książkach, że dobre, ale aktualnie styl i forma są dla mnie mocno istotne (czasem forma może "zbudować" książkę;) ),
@Kotex: Czytać dalej. Po pierwszych trzystu stronach będzie naprawdę bardzo dobrze. Mnie również początek zupełnie nie porwał, zmęczyłem go z trudem, ale potem się tak wciągnąłem, że trylogie przeczytałem jakoś w około 3-4 dni.
P. S. Vincent V. Severski fajnie sparodiował ten motyw z apple w książce pod tytułem "Niewierni", sama seria