Aktywne Wpisy

wykop +49
Dzień dobry, Wykopowicze \ (•◡•) /
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
1. W naszym poprzednim wpisie informowaliśmy o tym, że jedno powiadomienie - w zależności od klikniętego obszaru - może kierować bezpośrednio do wołania lub (jeśli kliknięto w link) do głównego widoku wpisu lub znaleziska. Tak to działało w poprzedniej wersji serwisu. I niestety nie sprawdziło się. Zauważyliśmy, że wielu z Was wciąż gubi się w tych założeniach. Chcąc przejść do treści, w
Mirki, szukam filmu na wieczór, najlepiej o fabule klasycznej i nietuzinkowej. Powinien mieć porywający wstęp, zmysłową fabułę, wdzięczny sposób prowadzenia dialogów, nienachalnych bohaterów. Jednym słowem; powinien być kwintesencją kinematografii.
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor
W ostateczności przyjmę propozycję jakiejś komedii.
#kino #filmy #filmnawieczor

Konsole > PC - jeśli chodzi o FUT
@xDawidMx: Nie chciało mi się po robocie #!$%@?ć specjalnie po grę, no ale wiadomo pudło > cyfrowe
@pietrek16: Działasz coś z tym?
powinni wysłać jeszcze raz imo
@xDawidMx: Akurat co do cheatów to gadałem z pewną osobą która gra regularnie na PC i nie ma z tym problemów. No ale zobaczę na swojej skórze.
@pietrek16: Widziałem u znajomych jaki jest rynek. Kontrakty po 1,5k itp.
Na początku ekstra item kosztuje 500 monet a później kosztuje 50 000 monet.
To tak samo z knotraktami - na początku kosztują 300 monet a potem 1 500 - wcześniej byś kupił 5 kontraktów a tak kupujesz jeden.
Wszystko przez sprzedawców/kupujących coinsy.
Przez co na koniec FIFY nikt nie mógł kupić na PC CR7/Messiego
I teraz weź to rozszyfruj...
Jaka jest pierwsza cieszynka? Nie wiem, czy warto się męczyć :D
@Kusti: Da radę, jak ktoś jest niecierpliwy jak ja. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zresztą w naszym pięknym kraju to ciekawe czy dadzą lepszą jakość, hue hue. No ale powinni. Nawet bez zdjęcia.
@DragonMati: napisałem maila, wyslali nowe