Aktywne Wpisy
OVHcloud +158
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +35
Nie dostał tego co chciał.. było by to nieodpowiedzialne no i wgl szkoda pająka. Powiedzieliśmy że sprzedamy jeśli przyjdzie z opiekunem który wyrazi na to zgodę. No i dzisiaj siedzę sobie, karmie pajuny i słyszę poproszę najtańszego pająka, mam zgodę. Wręczył mi takie coś:
aaa dodam jeszcze, że tym razem również wyszedł z pustymi rękoma
Przeklejone z grupy Arachnea.org na FB
#niemoje #pasta #fb #gimbaza #humor #pajaki
Komentarz usunięty przez autora
ps. Ale mam jednak ładniejsze pismo i kreskę bardziej prostą umiem narysować od ręki.
Naprawiacie laptopy dla Najwyższej Izby Kontroli, że w zapiskach jest, że nik nie odbierał? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolega jakoś w II klasie dostał uwagę i miał przynieść na drugi dzień podpisaną przez mamę.
Oczywiście