Wieczny hejt na ludzi, ktorzy stoją w kolejce w odleglosci 10 cm za mną. Kiedy poruszę się chociażby na 1 cm, oni ruszają za mną. Odrazu, bez zastanowienia przebierają nogami, byleby kuchwa 0,02 m blizej do kasy. Krok w krok, kurtka w kurtkę, a i wózkiem czasem uderzy w dupsko. To nie przyspieszy jego obsługi, jakby mogl to by wszedl przede mnie. Czuje sie wtedy okropnie niezręcznie. #oswiadczenie #boldupy #zakupy #januszekolejek
@Maryjanna: raz miałam taką sytuację,w Biedro. Stoję w kolejce do kasy. Jakaś baba się wpycha, najpierw niepostrzeżenie, później już na chama się wpycha przede mnie. Więc grzecznie mówię że: jest kolejka. A ta na to: i co będzie się Pani kłócić? I nic. Głupiemu darować czysta dni odpustu #sadstory
też mnie to w-----a, dlatego zawsze kłade na początku taśmy produkty, ludzie marudzą, ale gdybym poszedł do końca, koło kasjerki, to by za mną k---a poleźli, a jak wyłożę to od razu z mną zaczną wykładać swoje i k---a trzeba się przeciskać żeby odłożyć zasrany koszyk AAAA ja p------e nawet teraz mnie to w-----a, K---A.
Wieczny hejt na ludzi, ktorzy stoją w kolejce w odleglosci 10 cm za mną. Kiedy poruszę się chociażby na 1 cm, oni ruszają za mną. Odrazu, bez zastanowienia przebierają nogami, byleby kuchwa 0,02 m blizej do kasy. Krok w krok, kurtka w kurtkę, a i wózkiem czasem uderzy w dupsko. To nie przyspieszy jego obsługi, jakby mogl to by wszedl przede mnie. Czuje sie wtedy okropnie niezręcznie. #oswiadczenie #boldupy
@Maryjanna: To samo co w korku. Samochody przesuwają się o metr na 5 minut, ale zawsze k---a jakiś Janusz z pianą na pysku już wisi na klaksonie jak zobaczy, że w 0,1231312399 sekundy nie ruszyłeś siąść na dupie drugiemu co odjechał od Ciebie na pół metra. Już mu się dymi ze łba, że trzeba już kapeczkę choćby podjechać, bo szybciej w domu przez to będzie.
@Maryjanna: Nienawidzę tego! Ostatnio z powodu pracy cierpię na spory ludziowstęrt i do szewskiej pasji mnie doprowadza, kiedy ktoś za mną stoi i sapie mi w szyję...
@Maryjanna: to nie był wózek
też mnie to w-----a, dlatego zawsze kłade na początku taśmy produkty, ludzie marudzą, ale gdybym poszedł do końca, koło kasjerki, to by za mną k---a poleźli, a jak wyłożę to od razu z mną zaczną wykładać swoje i k---a trzeba się przeciskać żeby odłożyć zasrany koszyk AAAA ja p------e nawet teraz mnie to w-----a, K---A.
to je dobre, chyba zaczne tak robić, soczysty pierd powinien rozluźniać kolejkę