Aktywne Wpisy

kluha666 +12
Mam takiego znajomego. Raczej bym go określił jako przegrywa. Próbuje mu pomóc, doradzić, wspierać go, nawet bezinteresownie pomogłem mu finansowo gdy tego potrzebował, a on nawet nie podziękuję, tylko narzeka. Samo to, że ja mu szukam pracy (!) bo on nie potrafi. Cały czas żyje przekonaniem, że go wyciągnę z dołka. Próbować jeszcze, czy odpuścić?

#blackpill #bekazfeministek
Zgadnijcie ile ta dziewczyna ma lat.
16? 15, 17?
Wyobraźcie sobie, że ma 11 lat xd. Naprawdę przerażające że takie kobiety w takim wieku tak wyglądają
Zgadnijcie ile ta dziewczyna ma lat.
16? 15, 17?
Wyobraźcie sobie, że ma 11 lat xd. Naprawdę przerażające że takie kobiety w takim wieku tak wyglądają
źródło: obraz
Pobierz

#arduino
@OldPike: Shield potrzebuje zasilania logiki i oddzielne do silnikow, logika moze byc z arduino, natomiast zasilanie silnikow musi byc oddzielne
źródło: comment_mPRJMabd13E87IYfuycnyJli8TnqPFXp.jpg
PobierzEw. możesz całe zasilanie podpiąć do gniazda na płytce Arduino (tego okrągłego) tylko. Nie wiem ile możesz tak puścić. Ja mam całe zasilanie Arduino + Motor Shield przez to właśnie okrągłe gniazdo. Jako zasilania używam 9.6V baterii z karabinu ASG. ;)
http://www.ruggedcircuits.com/10-ways-to-destroy-an-arduino/
Lekko, łatwo i przyjemnie o tym czego nie robić. Wykonałem #3 i #7 jak do tej pory.
Komentarz usunięty przez autora