Aktywne Wpisy

tortellonizsosem +160
Biznes po polsku odc. 2137
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
Restauracja w Krakowie „pod Wawelem”, w ciągu godziny ruch ok 500 klientów. Około 1,5h stania w kolejce do wejścia, na wejściu informacja, że awaria terminala płatność tylko gotówką. Ciekawostka - awaria trwa już od dobrego pół roku. Podczas płatności otrzymujesz oczywiście rachunek kelnerski.
Biedny przedsiębiorca ma tych restauracji ok 5-7 w całej Polsce. Przypominam ok 500 osób na godzinę bo restauracje są wielkie. To co widzicie na
źródło: Zrzut ekranu 2025-12-23 o 17.11.13
Pobierz
vieniasn +67
dziś ponury los wylosował mi że dostałem duży kawałek sernika od sąsiadki której prawie nie znam
źródło: 1000048286
Pobierz

#arduino
@OldPike: Shield potrzebuje zasilania logiki i oddzielne do silnikow, logika moze byc z arduino, natomiast zasilanie silnikow musi byc oddzielne
źródło: comment_mPRJMabd13E87IYfuycnyJli8TnqPFXp.jpg
PobierzEw. możesz całe zasilanie podpiąć do gniazda na płytce Arduino (tego okrągłego) tylko. Nie wiem ile możesz tak puścić. Ja mam całe zasilanie Arduino + Motor Shield przez to właśnie okrągłe gniazdo. Jako zasilania używam 9.6V baterii z karabinu ASG. ;)
http://www.ruggedcircuits.com/10-ways-to-destroy-an-arduino/
Lekko, łatwo i przyjemnie o tym czego nie robić. Wykonałem #3 i #7 jak do tej pory.
Komentarz usunięty przez autora