Aktywne Wpisy
wykop +26
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +173
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
Niedawno wróciłem do Androida - Xperia Z1. Czuje ulgę, nareszcie działa wszystko, aplikacje są, nic się nie zwiesza, śmiga szybciej niż Lumia. Lumie oddałem swojemu #rozowypasek. Ucieszyła się, ale po godzinie przyszła z pytaniem:
- jak tu się ustawia tapetę
- nie ustawia się, tu są kafelki
- kafelki to ja mam w kuchni, w telefonie chce mieć tapetę
Moim skromnym zdaniem telefony z windows phone są dla osób mało wymagających, chcących dzwonić, pisać wiadomości i czasem poprzeglądać facebooka albo neta. Przy czym dodatkowo mieć telefon nazywany smartphonem. Jest to moja subiektywna opinia, wiec bez złości.
#bekazwindowsphone #bojowkaandroid #windowsphone #android
@toomanyasterisk: Dokładnie tak i chyba nie trzeba być geniuszem żeby na to wpaść.
@toomanyasterisk: Tapetę to ma na ścianie.
- nie ustawia się, tu są kafelki
@toomanyasterisk: bo inaczej rozwiązano koncepcje menu i tapety?
Dziś już tęsknie za androidem i choruje na nexusa 5 więc po wypłacie albo za dwie ...