Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy 14 000 zł brutto to wystarczająca pensja w Krakowie? Ⓘ
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.
Czy pensja w wysokości 14 000 zł brutto pozwoli na spokojne życie w #krakow ? (brak dzieci), tj. wynajem mieszkania, opłaty, ogólnie koszty życia.
Pracuję jako admin (Oracle/PostgreSQL) w #it przy obsłudze dużej spółki, mam 7 lat expa, obecnie w mieście <80tys zarabiam 7900 zł brutto i zdaję sobie sprawę z tego że moja stawka jest mocno zaniżona.

chodźcie se zjemy cukierkuw to bendzie fajen piontek (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
czemstujcie sie
czemstujcie sie
źródło: images (80)
Pobierz

Czy po napisaniu jakiegoś polecenia, powinno się używać średnika? ";" Bo w kursie z którego korzystam jest średnik, jednak dawno już zauważyłem, że brak jego, na nic nie wpływa.. przykład..
"document.write("Wykop");" czy może "document.write("Wykop")"
W js instrukcję kończy się tak samo przejściem do nowej linii jak i średnikiem.
@Ginden: ciekawe z tym przyśpieszeniem, rzucisz jakimś linkiem może?
Kompilatory JIT dla JavaScriptu żywią się najlepiej kodem zgodnym ze wszystkimi standardami. Jeśli kod nie jest zgodny ze standardami, to albo należy go przekonwertować do nowszej wersji, albo wykonać interpreterem, który jest wolniejszy.
Node.js też mocno z tego korzysta.