Aktywne Wpisy
mickpl +825
Ksiega_dusz +19
Jak zamierzacie dociągnąć do emerytury jako programiści, mając na uwadze aktualny rynek pracy, rosnącą podaż programistów oraz dynamikę branży, technologii?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java
@przemyslany_nick: No właśnie nie. Jak widzę jego komentarze bez zdjęcia to ciągle mam z niego bekę.
@GuyFawkes: a jak Korwin wrzuca przemyślenia tej samej natury, również obraźliwe, to mu k---a cały wykop przyklaskuje. To jest niesamowite, jak elastyczne kręgosłupy moralne potrafią mieć wykopowicze.
@przemyslany_nick: Ostatnio raczej jest więcej "hejtu" na Korwina, więc argument nietrafiony, ale tojuż bardziej moja subiektywna opinia)
NO ALE
Akurat tutaj pewnie masz po części rację. Jest chyba taki mechanizm, że jak ci w życiu nie idzie, to się wyżywasz krytyką. Obojętnie czy krytyką kobiet, czy przegrywów, Żydów, gejów, murzynów, muslimów, samcaalfy, czy kogolwiek innego. Tu nie
@Patres: niby gdzie :o może znajdę kółko wzajemnej adoracji dla siebie.
@Patres
@GuyFawkes: mógłbym powiedzieć, że te grupy się zmieszały. Nie będę podawał nicków, ale wali hipokryzją.
@Patres: i czy to aby nie miało służyć "zwiększeniu beki" powiedz szczerze, albo posłuż się logiką.
Ja Cię nie chcę do niczego przekonywać. To nie podlega dyskusji, że wizerunek Samca został użyty do robienia sobie żartów nawet jeśli Ciebie to
@przemyslany_nick: Oczywiście, że nie. Natomiast frustracja powoduje narastanie takiej krytyki do bezzasadnych rozmiarów. Są murzyńskie getta, które wg naszych standardów są siedliskiem patologii, muzułmanizm wydaje się być bardziej podatny na ekstremizm, niż inne kultury, a Żydzi byli mocno nadreprezentowani w sowieckim aparacie bezpieczeństwa, ale to, jak się te grupy objeżdża na wykopie, na pewno nie jest
Dlaczego nie jest argumentem?