Aktywne Wpisy
America +395
Nigdy nie zrozumiem co w miarę przystojny, początkujący piłkarz z potencjałem widział w tej dziewczynie.
#lewandowski
#lewandowski
Malysyrek +90
Spokojna parka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Reszta w komentarzu
#bekazpodludzi #patologia #patologiazmiasta #nieruchomosci #wynajem #warszawa
Reszta w komentarzu
#bekazpodludzi #patologia #patologiazmiasta #nieruchomosci #wynajem #warszawa
#bojowkawindowsphone #michalkosecki #windowsphone
@Bobas: @michalkosecki
Ostatnio podoba mi sie "Convert X to Y" jeśli chodzi o waluty. Fajny feature, od razu pokazuje wykres z kursem na przestrzeni ostatnich dni.
Cortana pokazuje mi ruch do roboty, ustawiam przypomnienia, zajebiste jest przypomnienie które się ustawia gdy
A dla humanisty > i >= są tożsame więc bym się nie czepiał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bobas: sorry, ale nie będę wydawał dużo pieniędzy na pieprzony telefon. Cortana i tak jest dla mnie tylko ciekawostką. Próbowałem tego używać, ale jednak wole wyklikać na ekranie smsa, notatkę czy ulicę do której nawigacja ma mnie poprowadzić. Zamiast skupiać się na Cortanie i Selfie App niech zaczną robić coś innego.
@Felonious_Gru: jak szukałem telefonu próbowano wcisnąć mi kit, że 512 mb pamięci ram wystarczy
@michalkosecki: Może nie 930, ale łap:
Lumia 730/Lumia 735
Glance – No
Double tap to wake – Yes
ClearBlack display – Yes
Dedicated camera button – No
Qi wireless – Yes
Hide on-screen keys – Yes
Cortana passive-voice activation – No (needs Snapdragon 80x)
Dolby Digital sound – No
Dolby
@ZmutowanaFrytkownica: Na przykład?
PS: Piszesz smsy po Angielsku?
@ZmutowanaFrytkownica: No bo do tej pory to była prawda - jak kupiłeś coś z windowsphone na pokładzie to miałeś praktycznie pewność, że sam system będzie chodził płynnie, a większosć aplikacji odpali. Aż do teraz, gdy M$ zaczyna różnicować telefony na mocne i słabe dostępnymi w systemie funkcjami.
Lumia 830
Glance – Yes
Double tap to wake – Yes
ClearBlack display – Yes
Dedicated camera button – Yes
Qi wireless – Yes
Cortana passive-voice activation – No (needs Snapdragon 80x)
Dolby Digital sound – Yes
Dolby Audio levelling – Yes
Dolby Dialog enhancer - Yes
Virtual Surround sound - Yes
Flip to silence – Yes
Graphic equalizer – Yes
Motion Data
@Felonious_Gru: No to chyba logiczne, że jak system się rozwija to niektóre feature'y potrzebują więcej zasobów, tak? Co innego jak okrajają z rzeczy telefony na których by coś odpaliło.