Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UlrikeM: @OldPike: @pret0rian8: Ja nic nie dostałem, nawet powyższego maila. Zapewne mail ten wysyłany jest osobom, które nie mają szans na otrzymanie płytki, pozostałe osoby dostaną tego maila lub otrzymają płytkę ale w późniejszym czasie (ponoć wysyłają partiami).
  • Odpowiedz
@paki81: To było dość logiczne, że nie wszyscy dostaną. Z resztą w pierwszym mailu było jasno napisane, że jeżeli aplikacja zostanie rozpatrzona pozytywnie, to otrzymasz kolejnego maila. Nigdzie nie widziałem wzmianki, że wszyscy dostaną, więc tutaj nie widzę żadnego faux pas ze strony MS. Jedynie co mogliby lepiej rozegrać to informacje typu "Dziękujemy za zainteresowane naszym programem, niestety nie spełnia Pan/Pani naszych wymogów. Życzymy powodzenia w rozwijaniu swoich pasji". I
  • Odpowiedz
@hehe_nie: Właśnie o to mi chodzi, nigdzie nie było napisane. Każdy dostał maila z którego mógł wywnioskować że dostanie i tylko ma czekać na maila z numerem przesyłki ;)
  • Odpowiedz
@hehe_nie: Ja doszedłem do tego dopiero pod koniec sierpnia, w mailu było zresztą "We’ll let you know when your kit has shipped.". Dopiero po ostatniej zmianie strony windowsondevices jest informacja "Some members may receive hardware based on qualifications at various stages of the program...". Wcześniej był tekst na zasadzie zapisz się i dostaniesz płytkę.
  • Odpowiedz
@paki81: @hehe_nie: Troche ich to przerosło. Pewnie myśleli, ze wyślą każdemu, a tu się pól wykopu zapisało :D Sami przyznali, ze zainteresowanie jest dużo większe niż myśleli. Ja tez myślałem, ze wyślą każdemu, bo tak byl pierwszyi mail sformułowany.
  • Odpowiedz
@UlrikeM: Pewnie tak, zresztą z tego co widziałem po komentarzach na różnych forach to jak zwykle zapisywali się ludzie którzy nie wiedzieli nawet co to jest. Ważne że można za darmo dostać to sobie wezmę ( ͡° ͜ʖ ͡°). Trudno ja tam sobie po prostu kupię kolejne Raspberry Pi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MeshoPL: ale jest wystarczające by postawić kilka ciekawych projektów, które miałem w zanadrzu, ale podzieliłem los tych wszystkich, którzy jak ja otrzymali tylko to info...
  • Odpowiedz
@mactrix: Jeśli za darmo dostajesz okej, można sobie podłubać. Ale poświęcać to gdzieś zamiast zwykłego Arduino UNO czy odpowiednika, które ma prawie tyle samo możliwości (poza peryferiami) to za droga impreza. Jako czyste Arduino powolne, używając SDK od Microsoftu też na razie jest lipa, ponieważ musi niestety dorosnąć.
  • Odpowiedz