Opipramoli_dihydrochloridum
162
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Felonious_Gru
@Czipsu: pomroczność jasna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ojciec mnie uczył nalewać z kanistra a jak używam mleka to twierdzi, że kombinuję i że porozlewam zaraz
31
s.....s
s.....s
@Opipramoli_dihydrochloridum: chciałem kiedyś tym lifehackiem zaszpanować przed rodziną przy niedzielnym obiedzie. Efekt: sok rozlany na stół, rodzina w-------a.
22
kinlej
kinlej
@Opipramoli_dihydrochloridum: Robiłem tak, bzdura. Rozlało sie po całej kuchni.
9
H.....t
H.....t
@Opipramoli_dihydrochloridum: Stosuję już to w życiu ;)
7
XsomX
@Opipramoli_dihydrochloridum: Masz rację. Przepraszam. Przez chwilę zawładnął mną demon negatywizmu.
5
Czipsu
@Felonious_Gru: Że też na to nie wpadłem xD Z kanistra przecież zawsze tak leję :D
3
B.....9
B.....9
@Opipramoli_dihydrochloridum: Mi ten "zły" sposób wcale nie przeszkadza, po prostu powoli leje mleko :P
3
kamil1210
@Opipramoli_dihydrochloridum: @Czipsu: @Bercik899: @lobkowitz:

bo jak się nalewa to się nie leje na chama przekręcając do góry nogami karton...
3
Felonious_Gru
@Opipramoli_dihydrochloridum: @Czipsu: @Hercseft: @DarkBolo: skoro w przypadku kanistra nikogo to nie dziwi to czemu dziwi w przypaku mleka?
2
Czipsu
@Opipramoli_dihydrochloridum: Idę zaraz to przetestować....
1
XsomX
@Opipramoli_dihydrochloridum: Stare i słabe.
1
@XsomX: sądząc po zainteresowaniu to jednak nie
1
l.....z
l.....z
@Opipramoli_dihydrochloridum: słabizna. Kiedy kończysz nalewać w ten sposób strumień powoli się zmniejsza i zaczyna brudzić ściankę kartonu. Nie różni się to w zasadzie niczym od lania standardowego, tylko trzeba troszkę wolniej przechylać.
1
Checollada
@Opipramoli_dihydrochloridum: Jeśli wiem, ze zużyję sok/mleko w miarę szybko, to po prostu robię nożem dziurkę w kartonie po przeciwnej stronie od korka. Polecam, działa.
1
sopel87
@Opipramoli_dihydrochloridum: @kinlej: @lobkowitz: @Czipsu:

inny #lifehack tego typu, ale raczej to działa przy sokach na imprezach(bo szybko pójdą, więc się nie zepsują) bierzemy nóż, nożyczki, coś ostrego i jebut robimy dziurkę na wierzchu kartonika po drugiej stronie od "nalewaka".
1
@Fox_Murder: widać na twoim kartonie nie było chińskich znaków
1
Fox_Murder
@Opipramoli_dihydrochloridum: to pewnie dlatego!
1
D.....o
D.....o
@Czipsu: Działa, już dawno o tym czytałem.
0
@XsomX: przeprosiny przyjęte
0