Wpis z mikrobloga

Ahhh, nareszcie wolność, garowałem za pastę o @suckuba i dostałem siódemkę, Białkov namawiał mnie na frajernię, ale się nie zgodziłem i poszedłem do grypsujących ( ͡ ͜ʖ ͡)

Miałem cele obok kamdza, podobno jak go w nocy zamknęli to aż sześciu klawiszy musiało go siłą wepchnąć do celi, bo się wcześniej na wolności naszamał jak najwięcej mutant massa aby masy nie stracić, taki dobry był z niego herbatnik.

Na spacerniaku dowiedziałem się jaki to numer wykręcił naczelnikowi, mianowicie już drugiego dnia ktoś przemycił mu ryż brązowy na masę, ten wepchną go sobie jak najwięcej do gęby i czeka, niedługo później przyszedł do niego naczelnik Białkov z makowcem i mówi:

No cześć Kamdz dziku, to ja naczelnik Białkov, przyniosłem ci makowca na masę jak podasz parę nicków to dostaniesz go całego, he he

i tak uśmiecha się w swoich czarnych okularach, a ten @kamdz stojąc z gębą pełną ryżu kilkanaście centymetrów od niego jak nie uderzy rękami w swoje policzki, tak że cała brązowa breja ląduje na twarzy Białkova xD Naczelnik tak bardzo r-------y, a makowiec też tak bardzo r-------y xD Żałuję trochę, bo spoko garus był z tego herbatnika i pewnie dostanie sanki xD Śmiecham, bo klawisz płacze, a ja idę puknąć za ścianą i przeglądam świerszczyki, a klawisze naczelnika pocieszają, a ja se siedzę za ścianą i k---a jestem więźniem poza kontrolą, pasożytem zawadiakom, maskotką więzienną i strażnikiem więziennej grypsery. Siedzę za ścianą i k---a jestem w innej celi, problemy z makowcem i naczelnikiem są tam, a ja tu jestem i mam też skarpety więzienne zajebiście grube i kurtkę, koszulkę, spodnie i majtki z przydziału i się śmieje, w szafce mam czaj i smutniaka xD

#pasta #miud #coolstory #tangodown #banujo #takbylo
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rakers

"Miałem cele obok kamdza, podobno jak go w nocy zamknęli to aż sześciu klawiszy musiało go siłą wepchnąć do celi, bo się wcześniej na wolności naszamał jak najwięcej mutant massa aby masy nie stracić"

xD

Jaka paste o @suckuba? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz