Wpis z mikrobloga

@Solution: hehe już przejrzałem zawartość. Wiem, że to nie jest anime ale jakoś nie podchodzi mi #kreskowki, w końcu te zachodnie ludki bardzo wzorowały się na anime. I taki bulwers że jak coś nie jest z Japonii to to anime nie może być, podchodzi dla mnie pod nazizm ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ok. Dzięki za radę, będzie #seriale :) Pozdro.
  • Odpowiedz
Czekam na czwarty sezon (chyba ostatni?)

@tarius: Najprawdopodobniej. Nick zdjął Korrę z telewizji i transmituje ją tylko w Internecie, więc raczej kolejnych sezonów nie będzie kupował. Dobrą opcją byłoby jakby Brian i Mike podpisali umowę (jeśli w ogóle posiadają prawa do uniwersum Avatara) na nową serię z Cartoon Network/Toonami, ale podobno dyrekcja Toonami nie jest zainteresowana :/

EDIT: Tutaj dałem link do podsumowania znanych informacji i spekulacji odnośnie czwartej księgi.
  • Odpowiedz
@tarius: Tak masz rację - czwarty sezon jest pewny - już jest w postprodukcji i zapewne gdzieś za pół roku będzie premiera. Trochę źle się wyraziłem - chodzi mi o ewentualną kontynuację serii po czwartym sezonie (z Korrą lub jakimś kolejnym Avatarem) - na to są małe szanse, bo Nick już raczej nie jest chętny.
  • Odpowiedz
@tarius: No szkoda - kończą jedną z najlepszych animowanych serii jaka kiedykolwiek powstała, żeby mieć więcej czasu na emisję powtórek Spongeboba i jakichś durnych seriali... Dobrze by było jakby jakimś cudem scenarzyści Avatara wraz z całym uniwersum przenieśli się do Toonami - tam Cartoon Network emituje swoje kreskówki akcji - Samuraja Jacka, Wojny Klonów itp. oraz serie anime - Avatar by tam pasował jak ulał.
  • Odpowiedz
@Santeria:

dlaczego nick nie chcę już Avatara

Ogólnie to są spekulacje fanów - dokładnie nie wiadomo o co chodzi Nickowi, ale dużo wskazuje na to, że chcą się pozbyć tej serii jak
  • Odpowiedz