Aktywne Wpisy
Kopyto96 +220
Ten typ to fenomen xD Wrzuca kilkanaście filmów w miesiącu, za każde lekko ponad milion wyświetleń, zbija pewnie grube siano przy takiej ilości i monetyzacji, a po prostu recenzuje obiektywnie żarcie. I to z reguły takie proste żarcie. I to jest proszę Państwa NISZA. On się w nią wbił.
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
Tak, nisza, bo po prostu każdy już się zdążył sprzedać i jeździ wypolerować berło za hajs xD Czyli nagrać, jakie to super jedzenie
daeun +60
Tatuaż jest fajny. Tak. Gdy masz naście lat, fiu-bździu w glowie, a Twoje życie to głównie impreski w towarzystwie YOLO koleżanek. XD
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym
Pózniej przychodzi etap stabilizacji, z biegiem lat stajesz sie żoną, pozniej matką i dorabiasz się wnuków. Wtedy zaczynasz zauważać że ten czaderski motyw wilka, który był taki COOL w 2002 roku srednio już pasuje Tobie jako babci i kobiecie na stanowisku.
Zaczynasz wiec, podobnie jak Ewelina Lisowska, mysleć nad laserowym
Znalazłam stronę facebookową gry, tam też jest opisany regulamin, mirki wysłały mi stronę związaną z grą, gdzie umieszczony jest dosyć chaotyczny filmik przymoninający trochę ten z #ring. Do tego @grzeszna napisała mi tu i tu, że była w budynku, z którego kasety pochodzą i podobno jest tam odtwarzacz VHS, którego szukam.
Wybrałam się w to miejsce razem z @Grizwold i wygląda bardzo podobnie, jak w filmiku ze strony http://watch-me.pl/, tylko trochę bardziej "przyozdobione" na tę okazję. Okazało się jednak, że nestety zamknięte ( ͡° ʖ̯ ͡°) i że otwierają tylko na godzinę od północy do 1 w nocy, co jest jak dla mnie jeszcze bardziej #creepy :o ale mimo wszystko wybieram się, w końcu 6. punkt regulaminu mówi, że z zawartością należy się zapoznać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O ile przeżyję tą noc, jutro postaram się wyjawić, co filmik zawierał.
#tajemniczakasetavhs #coolstory #truestory #creepystory #wroclaw #gry #grajzwykopem #vhs #kaseta #zagadka #film
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
I co byłaś?