Wpis z mikrobloga

#primemma to dziś miał występ ten skubany przydupas mordercy żaka który kiedyś znęcał się też osobiście nad słabszymi? Kupujcie dalej ppv, oglądajcie programy, a na pewno mniej takich wychodków będzie w przestrzeni publicznej i na freakach. Ch w d.. primowi, pdfame mma, a wy czy chcecie czy nie, to poprzez swoje działanie pozwalacie żeby tego typu i różne inne pasożyty się rozmnażały w przestrzeni publicznej. Wkładacie im pieniądze do mordy i jeszcze się cieszycie. Głupsi jesteście od nich, bo ja to mówią „masz frajera to go duś, jak się zesra to go puść”. Wy frajery jesteście. Każdy ma w federacjach na was wyje*ane, tam najważniejsze jest żeby na kalkulatorach się zgadzało, a wy cieszcie te swoje plugawe mordy i im za to płacicie. Płacicie dalej fedrscjom za to, że was robią w konia na każdym kroku. Tutaj walkę odwołają, tam ktoś się podda w pierwszej sekundzie, tam zmienia zawodników i coś zamieszają dzień przed galą, tam sędzia przekręci bo okazało się, że szwagier rozporka po pijaku obstawił nie tego co trzeba itd, a wy i tak swoje. Stonoga jednak miał rację co by o nim nie mówić.

PS: każdemu kto wspiera freaki życzę żeby w przyszłości szczytem osiągnięcia córki był OF, a syna postać ogra z frakfightow. Na to zasługujecie. Wtedy może będziecie robić freakfighty w domu. To podobno teraz najbardziej porządany zawód wśród młodych-„influencer”, a więc dobrej zabawy jak w przyszłości okaże się zawodem rodziców mając takie wzorce… a niektórzy się jeszcze dziwią, czemu ludzie dzieci nie chcą mieć jakby powodów było mało.
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PeckhamLondyn: ok to liczę że jesteś konsekwentny i oprócz nie oglądania prime, także nie używasz, yt, google, facebooka, windowsa, wykopu, telewizji i k---a wszystkiego bo w każdym z wymienionych mogę znaleźć mniejszych lub większych c wordów, jak usuniesz konto to ci szczerze oddam szacunek
  • Odpowiedz
Każdy ma w federacjach na was wyje*ane, tam najważniejsze jest żeby na kalkulatorach się zgadzało, a wy cieszcie te swoje plugawe mordy i im za to płacicie. Płacicie dalej fedrscjom za to, że was robią w konia na każdym kroku.

@PeckhamLondyn: płacimy za rozrywkę, nie za pozdrowienia dla widzów

oburzenie o istnienie patogal w 2k26, mnie bawi
  • Odpowiedz
@glos_zenady: to współczuję, że rozrywkę czerpiesz z patusow, którzy w większości zasłynęli z negatywnych rzeczy i ich miejsce powinno być za marginesem społecznym, a nie przed kamerami. Ty ich utrzymujesz. Jesli uważasz, że warto i chcesz promować takich ludzi to twoj wybór.
  • Odpowiedz
@GoodGuyChucky93: Ogólnie mam Cię za inteligentnego faceta, ale z tym wpisem to dorzuciłeś do pieca : D

Porównanie jest jak najbardziej nie na miejscu, aczkolwiek odpowiadając na Twoje pytanie te osoby nie mogłyby zostać skreślone z miejsca, CHYBA, ŻE imponowałoby im to co zrobił i na każdym kroku wspierali jego działania i nadal go do tego zachęcali. Rozumiesz teraz różnicę?
  • Odpowiedz