Aktywne Wpisy
Squirell_ +23
Jak wygląda wasze życie towarzyskie po pracy? Obecnie jestem na takim etapie, że znajomi ze studiów już się wykruszyli, najbliższym koleżankom zmieniły się priorytety na macierzyńskie i po prostu mamy coraz mniej wspólnych tematów do rozmów. Ja pracuję zdalnie, więc okazję do integracji z ludźmi z pracy mam tylko raz w roku. Z tego powodu coraz bardziej doskwiera mi poczucie wyobcowania, moja codzienność to praca 9-17, a później atrakcje w stylu wyjścia
starykuc +6
dobra oficjalnie jestem oski
dzieffczyne znalazlem panowie, chyba usune konto se
beka blackpill obalony xddddd
mam 175cm wzrostu i morde sub5 jak cos
#przegryw
dzieffczyne znalazlem panowie, chyba usune konto se
beka blackpill obalony xddddd
mam 175cm wzrostu i morde sub5 jak cos
#przegryw
@Ardeni, @a_ja_kocham_rewolucje, @balatka, @Creep, @Cripex, @cruc, @cymcirymci, @Czipsu, @daniio33, @Drug, @dzanek, @emdzi, @encoree1337, @fanaberia2309, @fidolina, @Franklin24, @gloom, @gosvami, @Grouplove, @HrabiaZet,
Niechcesz / chcesz być wołany na daną audycję?
Tutaj masz możliwość wpisać lub wypisać się z listy
@Infrass, @jedrek018, @jestem-tu, @johanneskate1, @kajbel, @karczujmy_i_orajmy, @Kisieliusz, @kokus, @kowalale, @Kuork, @lennyface, @leworwel, @lomir, @mac1ek, @marysuistyczna, @McHochla, @Migfirefox, @niedzwiedzica, @paffnucy, @parodiaczlowieka,
@pawlik90, @pedrollo, @piotreeek, @piotrekkk, @plazma, @Possen, @prawdziwek, @przecier, @PyraPrzeznaczenia, @razornfs, @rimyi, @Sepang, @shido, @skrzat009, @snnop93, @softenik, @SteveDogs, @Stopa_Stefana, @Szarlejowiec, @t0mekk,
@Tomaszu, @Trzesidzida, @WykopowyOdwykToSciema, @Wyrewolwerowanyrewolwer, @Wysztiglowany, @zgaS, @ZgubilemRodzicow,