Wpis z mikrobloga

nosz #!$%@? mać jak mnie #!$%@? strzela z tą apką wypoku na wp to ja nawet nie wie. nic #!$%@? w niej nie działa. gify, filmiki, tagi, no #!$%@? nic. rozumiem, że robi to jedna osoba, ale no bez przesady.

a nocny to już w ogóle.

ostatnio #!$%@?ło mnie z konta i zalogować się nie da bo biały ekran oznaczający #!$%@? wie co, usunięcie apki, wywalenie jej z ustawień tutejszych i dodanie na nowo nic nie daje. super apka #!$%@?.

dzięki michau, że traktujesz użytkowników #windowsphone jak podludzi i nie wypuścicie nic świeższego.

ggwp.

#pytanie w jakim języku pisze się apki na wp? po prostu się go nauczę i napiszę taką apkę.

#buldupy ##!$%@? #nobodykiers
  • 21
@Slasiu: tak jest nocny i 100% uzytecznosci portalu praktycznie :) apka na ios jest systematycznie rozwijana, pare dni temu byl nawet upgrade, pogadaj z ta osoba ktora ja robi, ja np dstranz pomaga w apce i ja testuje, jak cos zawsze cos zglaszam i idzie szybko :) w przypadku macieja jak na andka, jest gorzej, ale tez chyba calkiem ok :)
jakubflorczyk

@Slasiu: wlasnie widze ze ostatnia jego aktywnosc to 6 miesiecy temu, niestety apka tworzona przez uzytkownika :/ dlatego jest jak jest :( moze jakas inna jest, bo widzialem kilka apek na wp :)
@Slasiu: wiesz z wprowadzeniem nowej wersji wykopu, to nie byl tylko dizajn, pewnie tez wiele zmian w api, wiec przydala by sie aktualizajca :) do tych nowych norm i tyle :)