Aktywne Wpisy
acidd +242
Obczajcie to: syn mój najstarszy @tymon_syn_acidda idzie od września do pierwszej klasy szkoły podstawowej Serious business
W związku z tym mieliśmy ostatnio spotkanie na którym były omawiane cele i założenia.
W skrócie:
- klasy max 10 osób (ja jako rocznik '82 pamiętam, że było nas po 40 osób xD), więc będzie można podejść indywidualnie do dziecka
- brak zadań domowych!, wszystko co dziecko ma się nauczyć będzie chłonęło na zajęciach
-
W związku z tym mieliśmy ostatnio spotkanie na którym były omawiane cele i założenia.
W skrócie:
- klasy max 10 osób (ja jako rocznik '82 pamiętam, że było nas po 40 osób xD), więc będzie można podejść indywidualnie do dziecka
- brak zadań domowych!, wszystko co dziecko ma się nauczyć będzie chłonęło na zajęciach
-
Kasahara +370
Depresja trójboisty
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Nie jestem osobą, którą by kiedykolwiek się żaliła; mimo, że większość mojego życia była pod górkę. Tytułem też nie chce obrażać osoby zmagających się z o wiele poważniejszymi problemami, przy których moje to pikuś.
Ano ale co się stało?
Z znowu wylądowałem w szpitalu. I to po raz kolejny właściwie nie w związku z powikłaniami tego co robię. W poniedziałek córka przyniosła jelitówkę, jak to dzieciak nie spał człowiek cały
Ja obecnie dość sporo młócę w takie klasyki (nie dlatego że mam dziadowski sprzęt, bo mój laptop spokojnie dźwiga GTA IV na maksymalnych detalach) i mam zainstalowane na dysku między innymi:
- Dungeon Keeper 2
- TOCA 2 Touring Cars
- Black & White 2
- Theme Park World
- Heroes of Might and Magic 2
#pytanie #gry #pc #klasyka #komputery
Heroes of Might and Magic 3
TES3 - Morrowind
Colin McRae Rally 2
Neverwinter Nights – zacząłem grać online w 2005 i w sumie dopiero w tym roku zaczęło mi się nudzić, ale to może przejściowy kryzys ;)
A tak to Baldury, Icewind Dale od czasu do czasu, może Cezar III.
Gothic 1,2
Max payne
Gta 3,VC,
NFS U1,2,
Twierdza Krzyzowiec
Morrowind
Nie byłeś aż tak pod koniec :) W pewnym momencie (lekki spoiler) zarówno w kampanii amerykańskiej jak i rosyjskiej należało zdecydować się, czy pozostajemy wierni naszemu państwu,
Mam teraz trochę wolnego, to może przejdę całość, najgorsze według mnie były misje ze zdobywaniem baz bez budowania własnej, wydaje mi się, że Amerykanami utknąłem właśnie na jakiejś misji z arabską bazą ( ciekawe jaką motywację mieli najemnicy - przecież i tak nie mogli wrócić do swojej rzeczywistości)
W ogóle niezły mindfuck był, Amerykanie jechali przenieść syberyt na Alaskę, a Ruscy alaskit na Syberię, Ruscy chyba nie mieli Hitlera,
Final Fantasy 8
Heroes 3 i 4 (uważam, że czwórka jest nawet lepsza #niepopularnaopinia)