Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +57
Nagle jesteś po 30tce i znajomi już nie gadają jakie fajne są chmury na niebie, tylko mierzą se kutasy i gadają o pracy i pieniądzach, połowa z nich ma dzieci, a druga jest już rozwiedziona. C-----o.

arinkao +48
Pizzerinki nocne na cieście drożdżowym ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Jedne z grzybami leśnymi, inne z podwójnym serem bez grzybów. Uwielbiam, są dobre na zimno i na ciepło, sklepowe nie mają podjazdu. Sos pomidorowy mutti z oregano, parmezan, szynka, kukurydza, karmelizowana cebula.
Z kilograma mąki wyszły 4 blachy pizzerinek.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250827_194245
Pobierz

na zdjęciu widać bilety ztm. trzymam je po to, żeby mieć alibi, gdyby ktoś mnie o coś oskarżył.
dlaczego zamordowałeś tę kobietę o 14:32 w piątek 21 marca 2013 draniu?
otóż nie panie policjancie, o 14:32 w piątek 21 marca 2013 jechałem tramwajem nr 8, proszę, oto dowód.
przepraszamy, jest pan wolny
przezorny zawsze ubezpieczony
na zdjęciu także 200 forintów i moneta z dziurką, dziurkę zrobiłem strzelając z wiatrówki z odległości 11km 372m, to jest obecny rekord świata w strzelnictwie wiatrówkowo-monetowym.
dodatkowo w kadrze zmieściła się nokia 3310, telefon, którym zrobiłem to zdjęcie
#siema
źródło: comment_qlp7eccoIk0CXGdPZwArfCF9yyJmJuZv.jpg
Pobierz@ItaljetMaster: 18
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@powodzenia: OOMPE - Out of Mobile Phone Experience
źródło: comment_C3u3H14t9VEKIfSDefbKjVTO40a15lnN.jpg
Pobierzźródło: comment_ILo6OPF45jH1hHLT4DynOGNNFpRvGIa2.jpg
Pobierzźródło: comment_fQw4Hid8V2NyIapfqy95P0sGpUB4g1cw.jpg
Pobierz