@dyrmac: Poczekam aż się dowiesz, że twoja dziewczyna w tym samym czasie co się spotyka z tobą zdradza ciebie i dowiesz się tego przypadkiem. JA ZWRACAM TU UWAGĘ NA POWAŻNY PROBLEM, ZWRACAM UWAGĘ BY LUDZIE PRZEMYŚLELI KOMU DOPINGUJĄ!
@krl_krl: D--a mi twardnieje z każdym dniem, ziom.
@Elephant-gtx500: To się nazywa "ŻYCIE". Jak myślisz, że obędziesz się w nim bez problemów, bo będziesz żył według jakichś zasad, to szybko się zdziwisz. Zdrady są na porządku dziennym, kobiet na tym świecie więcej niż moja głowa jest w stanie ogarnąć. A zanim się uwiążesz na do grobowej deski warto posmakować trochę wolności. Kiedyś myślałem podobnie jak Ty, ale dobrze, że się ogarnąłem. Na dozgonną miłość kiedyś przyjdzie czas ;)
@dyrmac: Nie myślę, że przejdę przez życie bez problemów, nie myślę, że życie traktuje każdego lekko... Zdrady są na porządku dziennym? Chyba tylko u ludzi bez zasad.
@Elephant-gtx500: nie mam nic do feuerfest, dopóki nikogo tym nie krzywdzi to przecież nie ma w tym nic złego, każdy ma swoje sumienie, świata nie zmienisz żyj po swojemu:)
Ale i tak najlepsze jest to, że jakby na miejscu feuerfest była jakaś laska, to zaraz stuleje wieszali by na niej psy, już widze te komentarze: "bo jak to tak z dwoma sie spotykasz na raz?, jak tak można?, jesteś k%#ą,
@krl_krl: D--a mi twardnieje z każdym dniem, ziom.
@Elephant-gtx500: Pozdrawiam rowniez i zycze milego dnia. Goraco polecam tego wykopowicza.
źródło: comment_4SINQ8fGemfiidI5DJx35IiELMcT0Si4.jpg
PobierzAle i tak najlepsze jest to, że jakby na miejscu feuerfest była jakaś laska, to zaraz stuleje wieszali by na niej psy, już widze te komentarze: "bo jak to tak z dwoma sie spotykasz na raz?, jak tak można?, jesteś k%#ą,
#gimbynieznajo
źródło: comment_SgFPdU25jeVMNhieqLwk9UDPWa4BpD20.jpg
Pobierz