Aktywne Wpisy

ozjasz4-9 +275
O gurwa, kredyt 0 proc., doplaty 600 zł do wynajmu i walka z patodeweloperką.
Na koniec dodaje, ze to przyniesie korzysci dla konsumenta; branzy nieruchomosci i sektora bankowego (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
#nieruchomosci #mieszkanie #tusk #kredythipoteczny
Na koniec dodaje, ze to przyniesie korzysci dla konsumenta; branzy nieruchomosci i sektora bankowego (✌ ゚ ∀ ゚)☞.
#nieruchomosci #mieszkanie #tusk #kredythipoteczny

wykop +19
Wykopowicze,
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —

Prawdziwe autorytety sobie wybieracie wykopki, jeden autorytet który wydaje kasę na dziwki i drugi który między wpisami o jedzeniu pokazuje jakie to dziewczyny rucha i jak mu robią loda a nie chcą się kochać... Czekam na lawinę oburzeń oraz nazywania mnie zawistnym polaczkiem, bo im się udało a mi nie.
#wykop
Bilzerian, Testoviron, Feuer to moje autorytety
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety taka prawda.
@Elephant-gtx500:
I odpowiedz jednego z wykopowiczów:
piotruslo 3 mies. temu
@feuerfest: Nie słuchaj obrońców moralności bo Ci
1. Bądź #!$%@?.
2. Skrzywdź zapewne fajną babkę.
3. Chwal się tym publicznie.
4. Zbieraj plusy na mirko od stulejków.
5. PROFITY
Bawię się teraz w obrońcę moralności. Szkoda mi tej dziewczyny która nie wiedziała, że on jest #!$%@?. Szkoda mi tej dziewczyny, z którą wrzucił zdjęcie i w komentarzach pisał, że one ogólnie lecą na
Jeśli chcesz bawić się w białego rycerza w krainie internetów to zdrowia życzę.
Zluzuj ;D
Komentarz usunięty przez autora
A co do prostytucji, jak ktoś chce się #!$%@?ć to niech się #!$%@?. Tak działa wolny rynek.
Czy to już sława?
a one w nim widza portfel
do tego atencjusz ktory mysli ze komus imponuje
dla mnie przegryw w #!$%@?
2. Skrzywdź zapewne fajną babkę.
3. Chwal się tym publicznie.
4. Zbieraj plusy na mirko od stulejków.
5. PROFITY
@Elephant-gtx500: Też nie rozumiem tego fenomenu. Rozumiem plusować to, że mu się udało zrzucić nadwagę, osiągnąć jakiś tam poziom komfortu życia, ale takie coś?
zona, jak to nie jest
@krl_krl: Dupa mi twardnieje z każdym dniem, ziom.
NIE PODOBAJA MI SIE AZJATKI, czyli jestem #!$%@? przegrywem, zazdro stuleją i w ogole kuc moze jeszcze...
Faktem