Aktywne Wpisy

Trampoliniusz-Pompka +603
Mirki sΔ
oburzone. Bardzo oburzone. Nigdy nie widzieliΕmy takiego oburzenia. I wiecie co? To jest ogromny sukces. Popatrzcie na ruch. Przed zmianami - maΕy ruch. Bardzo maΕy. Smutny wrΔcz. Po zmianach? Ogromny. Wszyscy piszΔ
. Wszyscy komentujΔ
. MΓ³wiΔ
"nie podobajΔ
nam siΔ zmiany". UwielbiajΔ
je. Jeszcze tego nie wiedzΔ
, ale uwielbiajΔ
. Przychodzi do mnie czΕowiek. Wielki facet. Εzy w oczach. MΓ³wi "proszΔ pana, od szeΕciu godzin jestem w drzewku. Nie wiem, komu odpowiadam".
ΕΊrΓ³dΕo: Michael Eggless
Pobierz
KladzSie +211
PRZEPRASZAMβ¦
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszΕo sΕabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym Was wszystkich
W minionym tygodniu opublikowalismy nowa odslone serwisu, ktora powstawala przez niemal 3 lata i miala byc odpowiedzia na problemy poprzedniej wersji. Niestety - wyszΕo sΕabo. Zapomnielismy o najwazniejszej rzeczy, ze sercem Wykopu jest dyskusja. I trzeba jasno przyznac, ze wprowadzone przez nas zmiany, te dyskusje znaczaco utrudnily.
Nie doszacowalem skali zmian, ktore przygotowalismy oraz tego, jak mocno wplynely one na Wasz komfort korzystania z serwisu. To powazny blad, za ktory chcialbym Was wszystkich

![Izraelczyk strzeliΕ gola i zrobiΕ karabin z chorΔ
giewki [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/1d6f45bb2fdd90692dd03a65fa8f1e7ecd62f6f73a7e64aa71f614f3c1989014,q80.png)