Aktywne Wpisy

zomowiec +230
Po prawie 7 latach… MAM TO!
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:
Dzisiaj oficjalnie spłaciłem ostatnią ratę kredytu hipotecznego.
Po 6 latach i 9 miesiącach mogę powiedzieć: mój dom jest naprawdę mój.
To nie przyszło łatwo. Przez te lata:

źródło: temp_file6806119477987986565
Pobierz
troglodyta_erudyta +259
W tym wątku dziękujemy Michałowi Białkowi i jego ekipie za doskonałe zabezpieczenia antyspamowe na jego portalu. Wpisujcie miasta.
#wykop
#wykop
Korwin nie spoliczkował Boniego za to że ten krytykował uchwałę, czy to ze podpisał lojalkę, ale dlatego ze kłamał, oszukiwał, obrażał Korwina, twierdząc że nie donosił, nie powiedział o tym współpracownikom i kolegom, bo jak wszyscy wiedzą ze ktoś zobowiązał się szpiegować, to taki ktoś jest bezużyteczny dla służb - standardowa procedura gdy ktoś był zmuszony do donoszenia a
Nie za to, ale może kiedyś nauczyć się czytać i nie będziesz przekręcał niewygodnych dla siebie faktów.
źródło: comment_7oaHAiCEUYH4SdTLFbaPKKyfKbDmK15c.jpg
Pobierz@Pantokrator: a jest dowód na to, że donosił? Jeśli nie to Korwin jest zwykłym kłamcą
na to akurat są dowody, więc argument inwalida
Komentarz usunięty przez autora
@Pantokrator: możesz mi dać treść wypowiedzi Boniego zawierającą "obrażanie Korwina z mównicy i perfidne kłamstwa."
@Supercoolljuk2: nie, nie podpisał PODOBNEJ deklaracji. Nie hegluj. Obaj podpisali lojalki. Boni dodatkowo - został przerejestrowany z kTW na TW, za własną wiedzą i zgodą i donosił przez 2 lata do SB