Aktywne Wpisy

mmm_MMM +497

Beesly +4
Jest tu ktoś, komu udało się wyleczyć chrapanie? Jak do tego doszliście?
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z
Mój niebieski tak chrapie, że odkąd urodził nam się bobas śpimy w osobnych pokojach bo stary nas budzi chrapaniem xD dopóki nie mieliśmy dziecka spałam w stoperach, no ale teraz nie mogę ze względu na dziecko, wiadomo. No i męczy nas to osobne spanie już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Powiedzcie proszę czy udało się komuś z

![W windzie doszło do wybuchu akumulatora od hulajnogi elektrycznej [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/714fb74ab2d0ebf32647c1aebd2f216f73ab7d9ea09c04b5f031fa907dd95f22,q80.jpg)

function
```**```
worldCup() {
```**```
return
```**```
```_```
"Germany"
```_```
;
}
#humorinformatykow #nieprogramowanie #heheszki #mundial
@kamdz: W Twoim przypadku void ( ͡° ͜ʖ ͡°)
abstract void
Ja #!$%@? jak mnie #!$%@?ą takie cioty, no #!$%@?. o jaki ja jestem wielce hardkorowy programista oop na świecie, o jak dobrze zaprojektowana klasa, podkreślam dobrze rozłożone odpowiedzialności, albo zrobię klasę abstrakcyjne, ale nie jakąś zwykła klasę, musi być abstrakcyjna. jestem lepszy od was bo programuje w paradygmacie oop. a wy co nadal procedury i funkcje ? nawet mi was nie zal.
ja programuje w oop, pocę się nad
@rss: .
Raczej 1010/1010.
#pozdrodlakumatych
@varez: Przeciez masz napisane #nieprogramowanie