Wpis z mikrobloga

@congobongo: Czyli można kraść, ale poszkodowani muszą być bogaci?
W sumie fajnie, dla mnie mały softwarehouse gdzie kilku wykopowych programistów robi soft to też bogata firma.
Czekam na to aż ich praca wycieknie i będzie można za free korzystać z ich programów.
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poczytaj sobie o krypto związanej z wyciekiem.
"Walka z korpo" to tylko sposób na zarobienie kasy, i kto tu jest
  • Odpowiedz
Czyli można kraść, ale poszkodowani muszą być bogaci?

@ipkis123: Ogólnie to jest logika którą bardzo często wykazują się na przykład osoby kupujące podróbki. Można kupić podróbkę bo duża firma którą jest na przykład nike, adidas, luis vuitton i tak na tym nie straci a wszystko to imię walki z dużym kopro z którym tak walczą, że chcą ich produktów xD
  • Odpowiedz
  • 0
@ipkis123: @Cztero0404
Bronicie firmy, która wprowadza zmiany niekorzystne dla branży, a z tego wycieku g---o by było jakby gameplay pokazali już jakiś czas temu.
Kisne
Also
Kupiłem w preorderze i nadal mogę jechać po białorycerzowaniu
  • Odpowiedz
Bronicie firmy, która wprowadza zmiany niekorzystne dla branży

@congobongo: Błąd, nie bronię absolutnie żadnej firmy. A nawet jeśli ktoś zrobi źle to dalej absolutnie nie oznacza, że można go okradać. Rockstar nie wprowadza zmian niekorzystnych dla branży bo te zmiany w branży mają miejsce od dawna, oni co najwyżej swoją wielkością sprawiają, że ludzie bardziej zwracają na te zmiany uwagę. Problem też jest taki, że w momencie pojawienia się tego
  • Odpowiedz
  • 0
@Cztero0404:

rockstar nie wprowadza zmian niekorzystnych dla bramży

XD
No wcale... osranie rdr2 online, osranie single player dlc do gta5, pchanie sharkcards, czy "extended look" na netflixie a to tylko rockstar i tylko część przykładów, bo jeszcze możemy pogadać o take two
  • Odpowiedz
No wcale... osranie rdr2 online, osranie single player dlc do gta5, pchanie sharkcards,

@congobongo: Oczywiście masz swoje pełne święte prawo mieć takie zdanie. Natomiast pozwól, że coś ci wytłumaczę i żeby później nie było, wcale nie chodzi mi oto żeby się kłócić. Czy osrali single player dlc do gta5? Generalnie wiem, że to co teraz napiszę pewnie bardzo wielu osobom się nie spodoba zwłaszcza tym ziejącym nienawiścią do online za
  • Odpowiedz