Wpis z mikrobloga

@SgtPepper1942s: dzięki z info bo nie kupiłem jeszcze
czyli wpasowywuje się to w kolejną kompilacje na temat gry kiedyś vs dziś i te na silnikach frostbite dice/ea dobitnie to pokazują

czy to kompilacja animacji czy fizyki, typu przeładowanie i trzymanie broni widoczne z 3 postaci, wsiadanie do pojazdów/czołgów wszystko k---a źle
pierwszy 9 letni starszy starward na silniku Dice/EA to arcydzieło na tamtente a czasy a potem chujnia
no nic może nowe konsole coś
eSUBA94 - @SgtPepper1942s: dzięki z info bo nie kupiłem jeszcze
czyli wpasowywuje się...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 3
@eSUBA94:

Uważaj, bo przyjdą Mirki, którzy przy premierze 6stki besztali mnie za to, że śmiem wymagać od multimilionowej korporacji dobrze działającej gry z rzeczami, które były podstawą w BF3, czy BF4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Serio, dla mnie fakt, że nie ma tutaj zmiennej pogody i levolution to jakaś abstrakcja. Battlefield to nie turniejowy CS, gdzie takie fajerwerki mogą zakłócać klarowny i sprawiedliwy gameplay. Tym bardziej, że Battlefield to miał,
  • Odpowiedz
@SgtPepper1942s: tylko wiesz to jescze jakoś wygląda, wiem jak stare g---o ale nadal natomiast BF2042 wygląda jak g---o ulepione w AI przed powstaniem AI podczas pracy zdalnej DICE - grałem ze znajomymi tylko tydzień jak była darmowa na 2 mapach ale niesmak pozostał

system zniszczeć co prawda oskryptowany - DZIAŁAL NA STARYCH KONSOLACH LATA TEMU - takie są fakty, statek wbijał się w plaże, jak błyskawica jebła w wiatrak to
  • Odpowiedz