Aktywne Wpisy

chearru +20
Nie ukrywam, że jest mi po prostu bardzo przykro. Proszę, aby osoby hejterskie przestały wyzywać mnie w wiadomościach prywatnych...
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
Wiem, że dla kogoś mój problem może wydawać się głupi albo nieważny, ale nie musicie mnie wyzywać. 🥺
Zapisałam się na wrzesień na pierwszą sesję usuwania tatuażu ze ślimakiem. Nie zmuszam nikogo do wpłacania ani kupowania czegokolwiek. Nie chcę też być odbierana jako żebraczka, dlatego chętnie odwdzięczę się zdjęciami lub gotowym zestawem z
źródło: 18255
Pobierz
MLeko29 +136
źródło: cube-rolling-cube
Pobierz

źródło: 1000023864
Pobierzczyli wpasowywuje się to w kolejną kompilacje na temat gry kiedyś vs dziś i te na silnikach frostbite dice/ea dobitnie to pokazują
czy to kompilacja animacji czy fizyki, typu przeładowanie i trzymanie broni widoczne z 3 postaci, wsiadanie do pojazdów/czołgów wszystko k---a źle
pierwszy 9 letni starszy starward na silniku Dice/EA to arcydzieło na tamtente a czasy a potem chujnia
no nic może nowe konsole coś
źródło: image
PobierzUważaj, bo przyjdą Mirki, którzy przy premierze 6stki besztali mnie za to, że śmiem wymagać od multimilionowej korporacji dobrze działającej gry z rzeczami, które były podstawą w BF3, czy BF4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Serio, dla mnie fakt, że nie ma tutaj zmiennej pogody i levolution to jakaś abstrakcja. Battlefield to nie turniejowy CS, gdzie takie fajerwerki mogą zakłócać klarowny i sprawiedliwy gameplay. Tym bardziej, że Battlefield to miał,
system zniszczeć co prawda oskryptowany - DZIAŁAL NA STARYCH KONSOLACH LATA TEMU - takie są fakty, statek wbijał się w plaże, jak błyskawica jebła w wiatrak to